LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2019. 15:33

Mame koje imate fetal dopplere. Kolike otkucaje pronalazite? 

Vrapčić123
    29. Studeni 2019. 16:01

Yvette i Mrvičak znači istu muku mučimo sa endometriozom.... 😔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

29. Studeni 2019. 16:45

Vrapcic123

Yvette i Mrvičak znači istu muku mučimo sa endometriozom…. 😔

Meni su se bolovi i sve smanjilo uz čaj od vrkute. Doslovno me preporodila

• Hope1
    29. Studeni 2019. 16:46

DandyCandy

Eto me s pregleda. Beba je super, u dan odgovara zadnjoj mengi. Srceko kuca bas kako treba i alo sve prodje u redu upoznati cemo se 13.7.
    No ja sam opet zaglavila sa gestacijskim dijabetesom i dijetom. Lucky me.
    Pocetna kilaza 77kg. Zemljo otvori se

Mi smo u dan razlike, nama je termin 14.7. 😊

[/url

yvette
    29. Studeni 2019. 16:58

Ja nemam dg endometrioze, nisam nikad isla na neki detaljniji pregled tako da ne znam. Na uzv vide da su policisticni, drugo nista..Nisam cak prepoznala da imam vanmaternicnu nego sam mislila da je menstruacija i takva radila danima. Doktori nisu mogli vjerovati, bolilo me ali nista vise nego sta sam navikla.

Tocka_tockica
    29. Studeni 2019. 16:58

mrvičak

Ja pronalazim izmedju 130 i 170.. al najcesce oko 145, 151. Citala sam da ako su otkucaji oko 190 (i to sam jednkn ulovila) da se beba mice.. 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

ναℓєитιиα
    29. Studeni 2019. 17:48

Pozdrav djevojke, ja se pridruzujem ako mogu, danas sam bila na pregledu po mojoj racunici 5+2, na uzv se vidio samo gestacijski mjehur, doktor je rekao da je to uredu i da dodjem na iduci uzv iduci tjedan. Je ki po vasem misljenju to uredu da se za sada samo to vidi?
    Hvala vam unaprijed!!

• Bebac24
    29. Studeni 2019. 17:58

Price sa poroda 🥰🥰
    Jao kad se sjetim 🙈🙈 
    Kod nas je bio pao snijeg, muz otisao sa traktorom po neka drva, 50tak km dalje, ja mu rekla prije nego je otiso hmmm mozda te budem zvala 😂
    Doso me je svekar otkljucati jer me muz zakljucao i uzeo sve kljuceve, stajali na hodniku skoro pola sata i pricali . On otiso ja legla na kauc. Za 5 min cujem pak(ko da je balon puknuo) pridignem se i pogledam po kuci koj vrag je puknuo. Ma ...legnem i odjednom vodaaa..to je bio moj vodenjak 😂😂 bilo je 11. Zovem muza .. on tek oko 12 doso sa traktorom doma, ja brisem kucu za sobom, jos smo se slikali prije nego sam otisla, dosli u volnicu oko 13 , bila sam na 5 min... 
    Uglavnom maltretirali me sa mojim trudovima do 19 koji su bili na minutu a nisam se otvarala koliko je trebalo. Kad se promjenila smjena,dr me pregelda i kaze: zeno, patis sa svojim trudovima, mogu ti dat drip i do 21 ces rodit. 
    Ma mozeeee 😂 
    Bolilo je 10% jace ali sam napokon u 21:51 rodila. Ne bas lako, prestali mi trudovi na zadnjem tiskanju pa ga je babica vukla rukama vani ali sve je proslo super. .bol? 
    Daa zene boli, aliiii ta bol nestane onog sekunda kad beba izade van. 
    Ja sam govorila da bi rade radjala, boli taj dio dok radjas i kad rodis gotovo, a zub kad boli zna volit po 2-3 dana dok antb pocne djelovat. E ja to mrzim...
    Sorry na duzem postu ♥️
    Mrvicak od 120-190 kako kada

• Bebac24
    29. Studeni 2019. 17:59

I da, vise me bolio pocetak dojenja nego porod u globalu 

29. Studeni 2019. 18:00

Tocka_tockica

mrvičak

Ja pronalazim izmedju 130 i 170.. al najcesce oko 145, 151. Citala sam da ako su otkucaji oko 190 (i to sam jednkn ulovila) da se beba mice..

Ja sam jvatala i 190, ali i 119. Jel to nekako nisko? Danas najčešće 127. Piše da je u ovom tjednu normalna od 137-185

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.