Liječenje gljivica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    24. Svibanj 2019. 22:21

Pozdrav cure ,trebala bih savjet . 
    Trudna sam 7 tjedana i pojavio mi se iscjedak i zvala sam doktoricu koja mi je propisala Klotrimazol kremu i Klotrimazol vaginalete . Međutim pročitala sam na internetu da se ne trebaju koristiti u prvom tromjesečju . Je li ih neka od vas možda koristila ?

Omerta
    05. Lipanj 2019. 05:44

Jel to Canesten? I mene zanima.. postoji li nesto drugo protiv gljivica (candide) u ranoj trudnoci? Da li bi od koristi bile one prirodne Acidosalus vaginalete?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

PatyDi
    05. Lipanj 2019. 09:01

To je bivsi Plymicol. Inace se u prvom tromj ne preporucaju takve stvari, ali i meni je moja znala davati. Kremu mozes na izvana, al vaginalete ja ne bih. Ako da, onda ih staviti samo nekih 5 cm unutra, al u tom slucaju se nece otopiti kako spada...

tinika
    05. Lipanj 2019. 09:11

Ja sam dobila tocno te vaginalete,i rekla sam joj sto pise u uputama i rekla mi je da nek ne citam upute da doktorica zna sto mi je prepisala i da je vaznije izlijeciti gljivice.
    Opasnije je da se ne ljeci od koristenja vaginaleta.
    3 komada su unutta i evo.sad je ok.

• Petra05
    05. Lipanj 2019. 10:32

Ja sam koristila rojazol 3x kroz trudnocu, meni su pomogle i rjesile problem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.