Pozdrav svima, nova sam… ukratko… jedna normalna zdrava trudnoća i curica 2 godine, već godinu pokušavamo s bebačem 2 no ne ide baš…
Hormoni uredni, trenutno pijem Inovo(unazad mj dana). Imam neredovite cikluse. Da li je neka od vas pila Inovo i može neko iskustvo?
Stavljam sliku današnje Lh trakice, danas 31. Dan ciklusa… zbunilo me totalno jer mi je i 28.06. Clearblue pokazao smješak. Sad sam uzela ove trakice u mulleru… je li netko imao sličnu situaciju?
hej, inovo je zakon, ja sam do prije godinu dana imala problema sa neredovitim ciklusima, i otkada pijem inovo, moji ciklusi su uredni, svaka preporuka od mene, a što se tiče ovulacije koju nam je teško odrediti s obzirom da nismo imale redovite cikluse, preporučam clearblue baš taj koji ste koristili, ne vidim sliku, ali smiješak bi se trebao pojaviti samo na dan peaka (kada vam je unutar 12-24h ovulacija), drugi dan je lako moguće da je negativan, u slučajevima gdje je pozitivan nakon ovulacije može biti zbog hormonskog disbalansa ili čak rane trudnoće
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji