Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Rujan 2020. 12:28

Kod mene nista pametno za prijavit 
    Malo odmaram dušu 🙂
    Ovulirala sam unatoč zbunjujucim zelenim trakicama 👍 kaze ff na 15dc Al ja mislim da je 16dc. Nije ni bitno
    3 ili 4. 10 ocekujem mengu ako se nesto ne poremeti u lutealnoj zbog spontanog 🤞
    Drzim vam sviga fige na najjače, posebno Martina tebi ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Sara11
    24. Rujan 2020. 12:37

Mattan

Sara11 to je pozitivan test, koliko dugo pokušavate?

Ovo je prvi put da smo pokušali. Nadam se da ce biti sve u redu nadalje. Ne pijem nista, nikakvu folnu ni nista. Hvala svima, i vama svima želim svu sreću ♥️

Sara 🌸
    24. Rujan 2020. 13:21

Lucky🍀

Lucky🍀

Chian samo ti pazi, zajebi kutije, nece one pobjec 😂
    Sara11 pozitivno bome, nek je sretno 🍀
    Mallla ajde drzim 🤞🏻 da taj pikic naglo poskocit!
    Sanjarka nadam se da ce vec iduci ciklus bit uspjesan 🥰
    Ja evo na 4dc, oni nekakvi grcevi nalik na menga grceve ali nisu bas takvi javljaju se povremeno, i ptvi put od kad pratim simptome imam puno kremastog iscjetka 😁 znam znam, jos je prerano za sve, i ne mislim da su ikakvi znakovi icega, samo se veselim konacnom normalnom ciklusu 🥳

4dpo ne 4dc 🤦🏻‍♀️😂

Dobra ti je tempica. Držim fige na najjače da ostane takva i onda plusić da osvane 🥰🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kaća
    24. Rujan 2020. 15:09

Sara urednu trudnoću ti želim ❤️
    Ja sam svoju ovulaciju očito propustila dok su stigle trakice. DNS nula opet na lh a nije ni malo vremena između mokrenja prošlo niti je bio razrijeđen urin. Neću više pratit ovaj mjesec, čekam vješticu, pa idući mjesec već na 8dc počet pratit. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Teja09
    24. Rujan 2020. 15:13

Sara11

Mattan

Ovo je prvi put da smo pokušali. Nadam se da ce biti sve u redu nadalje. Ne pijem nista, nikakvu folnu ni nista. Hvala svima, i vama svima želim svu sreću ♥️

Sara, čestitam! No ipak moram reći, što prije po folnu zbog razvoja djeteta! 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

3sreca
    24. Rujan 2020. 15:32

ChiAn, bez problema se vidi 🎉🎉🎉🎉
    Realno, za 2 dana bi trebala potamniti. Drzim fige da je to to 🤞🤞🤞🤞
    Cuvaj se. Pusti kutije. Ti vrecice neke lagane nosi 😁
    Nema veze sto me nisi cekala, super da si dobila sjenicu 👍 bit ce to dobro.
    Ja sam jucer na infuziji zavrsila nakon cijelonocnog povracanja, mislim da nema sanse za T...

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Maša🤰🏼
    24. Rujan 2020. 15:45

Bok curke evo ja samo da se javim malo sa mojim “simptomima” ako dam trudna 😂
    Danas smo išli ujutro oko 9 u grad po neki namjestaj, vratili se oko 12 . Ja sam bila tolikooo umorna da sam do sada malo prije spavala ( inace nikad nikad nikad ne spavam popodne) 
    Od jucer svako toliko osjetim neki mali grč u trbuhu sto iskreno nikad jos do sada nisam osjetila al me malo strah i da umišljam 😂
    Danas je 9DPO , vene i dalje jako izražene ali grudi me ne bole baš ni malo. Dali je itkooo bio trudan a da ga nisu bolile grudi??? 😂😂😳😳😂😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Sara11
    24. Rujan 2020. 16:07

Teja09

Sara11

Mattan

Sara, čestitam! No ipak moram reći, što prije po folnu zbog razvoja djeteta!

Anchy23, Sanjarka88, Malla, Lucky, Kaća ~ Hvala cure 🙂♥️
    Teja09 Evo pocela sam upravo piti Novalac. 
    Sve je ovo još zapravo jako rano, mozda treba kao po školski prvo pricekat da mi ne dođe M pa cu onda vidjet kako šta, mada mislim da teško moze biti lažno pozitivan rezultat, osim ako se pogresno radi test. Sutra ujutro cu ponovit test  🤗

chiAn
    24. Rujan 2020. 16:11

maša25

Bok curke evo ja samo da se javim malo sa mojim “simptomima” ako dam trudna 😂
    Danas smo išli ujutro oko 9 u grad po neki namjestaj, vratili se oko 12 . Ja sam bila tolikooo umorna da sam do sada malo prije spavala ( inace nikad nikad nikad ne spavam popodne)
    Od jucer svako toliko osjetim neki mali grč u trbuhu sto iskreno nikad jos do sada nisam osjetila al me malo strah i da umišljam 😂
    Danas je 9DPO , vene i dalje jako izražene ali grudi me ne bole baš ni malo. Dali je itkooo bio trudan a da ga nisu bolile grudi??? 😂😂😳😳😂😂

Wooow super simptomi...daa, znam masu slucajeva di grudi nisu bolile...jedna prijateljica mi je sad u 35 tjednu i jos joj grudi nisu narasle...skoro nista nije dobila...ne znam ni koliko je to normalno...al grudi mogu i ne moraju biti simptom...
    A opet ta ista prijateljica, prvi simptomi su joj bili umor (stalno je zijevala i bila pospana i spavala) i bol u stomaku...tj jedini simpomi...kasnije je dosla mucnina i povracanje...
    Naprvila je test tek sa danom kašnjena i bio je pozitivan, a simptome je imala barem tjedan dana prije...

url=https://lilypie.com]

chiAn
    24. Rujan 2020. 16:12

3sreca

ChiAn, bez problema se vidi 🎉🎉🎉🎉
    Realno, za 2 dana bi trebala potamniti. Drzim fige da je to to 🤞🤞🤞🤞
    Cuvaj se. Pusti kutije. Ti vrecice neke lagane nosi 😁
    Nema veze sto me nisi cekala, super da si dobila sjenicu 👍 bit ce to dobro.
    Ja sam jucer na infuziji zavrsila nakon cijelonocnog povracanja, mislim da nema sanse za T…

Ajoooj 😓 
    A jesu ti rekli od cega to povracanje? Mozda je i to simptom 🤔🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.