Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    04. Rujan 2020. 09:56

(ako sam trudna) pere me stalno osjećaj da jesam. Spavam inače na trbuhu i zadnjih noći mi je to neudobno. Često osjećam žicanje po jajnicima i donjem djelu trbuha. Imam sluzavi žuto bijeli iscjedak koji je nekad malo obilniji kroz dan. Grudi mi nisu bolne ali su teške i pune. Sinoć nakon akcije sam osjećala jače žickanje preko jajnika.... Većina ovih stvari se znala događati i prije osim ovog neudobnog spavanja i žicanja nakon akcije. Pa evo ako sam T to će bit simptomi 😁 Temperatura mi nije neka, ona mi govori da nisam T. A danima već čekam doatavu testova da rješim dvojbe i nastavim dalje živjeti. Danas sam 12 dpo 😊

url=https://lilypie.com]

curly29
    04. Rujan 2020. 10:08

Mallla ma nego sta si nego trudna 🤞🏻 Cekamo testove ♥️

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

tina25
    04. Rujan 2020. 10:24

Ja se nadam da ce mi uspjeti ovaj ciklus...imam bas super datuma i to bi bio ono šlag na torti hehe.. 16.09 se nadam ne dobiti, a 16.9 nam je 7 godina veze.19.9 mi je rođendan a 26.9 svatovi 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Matkiša 😎
    04. Rujan 2020. 10:27

Eto mene s pregleda, bila neka druga doktorica umjesto ovog mog. Jer se gospodin nije htio spustiti da me pregleda niti mi se javio uopće. 
    Dobila klomifene, pa će vidjeti ako bude išlo u hiper da ih ima previše onda će me na punkciju i Ivf, ak ne onda još jedna inseminacija. 
    Doktorica je jasno rekla da sam njezin pac. odmah bi me na Ivf i prvi put ali eto pošto sam samo jedan postupak obavila neka probam još jedan ako bude sve ok s tim folikulima.
    Ugl rekla da s tim nalazima nemam šanse sa AIH, pogotovo jer se suprugu pogoršao nalaz 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

04. Rujan 2020. 11:44

Mallla

(ako sam trudna) pere me stalno osjećaj da jesam. Spavam inače na trbuhu i zadnjih noći mi je to neudobno. Često osjećam žicanje po jajnicima i donjem djelu trbuha. Imam sluzavi žuto bijeli iscjedak koji je nekad malo obilniji kroz dan. Grudi mi nisu bolne ali su teške i pune. Sinoć nakon akcije sam osjećala jače žickanje preko jajnika…. Većina ovih stvari se znala događati i prije osim ovog neudobnog spavanja i žicanja nakon akcije. Pa evo ako sam T to će bit simptomi 😁 Temperatura mi nije neka, ona mi govori da nisam T. A danima već čekam doatavu testova da rješim dvojbe i nastavim dalje živjeti. Danas sam 12 dpo 😊

Ma drzimo 🤞🤞 da si trudna i da bude plusic ❤❤❤. A sve to kako si napisala zvuci obevavajuce 😎

04. Rujan 2020. 11:46

Mattan

Eto mene s pregleda, bila neka druga doktorica umjesto ovog mog. Jer se gospodin nije htio spustiti da me pregleda niti mi se javio uopće.
    Dobila klomifene, pa će vidjeti ako bude išlo u hiper da ih ima previše onda će me na punkciju i Ivf, ak ne onda još jedna inseminacija.
    Doktorica je jasno rekla da sam njezin pac. odmah bi me na Ivf i prvi put ali eto pošto sam samo jedan postupak obavila neka probam još jedan ako bude sve ok s tim folikulima.
    Ugl rekla da s tim nalazima nemam šanse sa AIH, pogotovo jer se suprugu pogoršao nalaz

Ok. Zato sam ti sve ono pisala sto sam pisala. Jer kod nas je nesto slicna situacija. Bit ce to sve dobro. Drzim 🤞 da ipak bude uspjesno ovaj put i da ne moras nikamo vise hodati. ❤❤

04. Rujan 2020. 11:48

Lucky🍀

Mallla ma trudna trudna nego sta 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Ja odustajem od ikakve pomisli da sam imala O i da postoji mogucnost da se ista primilo, samo kad graf pogledam dovoljno mi je 🤦🏼‍♀️evo 3 dan nakon zadnje tablete duphastona, strpljivo cekam M, nek dode sto prije 😅

A zezas jos nije dosla? 🙈 jos 4 dana pricekaj i javljaj se doktoru. Mozda ce ti dat onu tabletu za izazivanje M. Sta ces dalje? Mislim sa takvim ciklusima znam kako ti je. Da ti bar ginic oce dat Klomifene i da prati ovulaciju folikulometrijom pa bi ju imala redovno. 

Matkiša 😎
    04. Rujan 2020. 11:59

🦋Anitram1982🦋

Mattan

Ok. Zato sam ti sve ono pisala sto sam pisala. Jer kod nas je nesto slicna situacija. Bit ce to sve dobro. Drzim 🤞 da ipak bude uspjesno ovaj put i da ne moras nikamo vise hodati. ❤❤

A znala sam da će do toga doći, sad se moram informirati jer pojma nemam o tome 🙈 Ako će mi to dati bebicu onda pristajem na sve 🌞

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

curly29
    04. Rujan 2020. 12:19

A Lucky ja ti citam dosta zena ne dobije ni 14dana poslije zadnjeg duphastone, mada je meni doktorica rekla treci dan nakon zadnje tablete trebalo bi krenuti.. ludilo 💃🏻 
    Ja i moje citanje.. takodje citam zene imaju simptome i 2dpo, meni 4dpo nema nitaaa nitaaaa prazna lista 😁

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    ProFertil (oboje)
    Planiran postupak 3.2021

curly29
    04. Rujan 2020. 12:23

Mattan ja ti se ne razumijem u to ali mozda upali ovaj iducu ciklus inseminacije, pa sve ostalo ne bude potrebno 🤞🏻
    Tako ce i biti, gle ljudi ova 2020 mora biti nasa, ionako je sva naopaka 😂

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    ProFertil (oboje)
    Planiran postupak 3.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.