Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Olive
    25. Kolovoz 2020. 14:11

Pozdrav djevojke,

čitam vas već duže vrijeme a nekoć davno sam i pisala - pa bih da me ubacite opet na listu ako može?
    Datum kada trebam dobiti M je 20.9.
    Inače imam uredne cikluse ali od kad smo krenuli raditi na bebi naravno sve zbrda zdola pa su sad trenutno 30 - 35 dana kako kada.
    Iza mene je jedna biokemijska trudnoća, a pokušavamo od 6. mjeseca 2019.

Koristim trakice i znam kad mi je O svaki mjesec.
    Da se odmah nadovežem na postove gore - uvijek će na LH trakici biti crta.
    Najčešće su zelene trakice 20mlu a roze trakice 10mlu
    Ako nemate policistične jajnike koristie zelene trakice - jer će vam roze stalno ići od svijetlije do tamnije crte s obzirom da su osjetljivije.
    Također, normalno je da crta u toku ciklusa bude prisutna - nekad tamnija, nekad svijetlija. Normalno je da vam razina hormona u ciklusu varira. Evo grafa kako se LH hormon ponaša u ciklusu - znači on je rijetko kad na "nuli".
    https://www.blog.premom.com/blog/2018/5/22/ovulation-test-important-tips-to-pinpoint-lh-surge-accurately-sghrd
    Vidite na grafu primjer pozitivne trakice, peaka i negativne trakice.
    Ako koristite roze trakice  normalno da će trakica svaki dan biti drugaačije boje - jer trakica koja očitava  10mlu oočitat će i niže vrijednosti. Isto funkcioniraju i testovi za trudnoću - naprave se osjetljivijima nego što jesu tako da recimo HCG test od 10mlu očitava vrijednost već tamo od 5 pa na dalje.
    Dakle nebitno je sve prije i nakon peaka na trakicama.
    Nekim ženama je peak nagliji - u smislu da im trakica potamni i doživi peak u roku par sati pa odmah izblijedi - dok je češće da taj uspon prema peaku potraje 2 dana tj. da trakica krene tamniti - dobije peak pa se idući dan razina hormona polako spušta.
    Eto morala sam to izbaciti iz sebe jer vidim da se stalno piše o svijetlijim/tamnijim trakicama 

30g., pokušavamo od 6.2019.
    Dijagnoza: Hipo/hashi, nizaz D3, nizak feritin

simba
    25. Kolovoz 2020. 14:51

Leoni

Mislim da je to problem onda. Pokusaj se nekako fokusirati na nesto drugo…

Ovo prvo ti sama poslušaj😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

Mallla
    25. Kolovoz 2020. 14:58

Dragica

Mallla

Dragica

Dragica

Dragica

Ovaj mjesec sam dan nakon men.napravila sa zelenim i dobila sam ovo,pa mislim da mi možda i nisu tako tocne

Ne želi mi sliku ucitat

https://ibb.co/PFM3BWh evo je,može mišljenje?

Ovdje pik nije još ni blizu. Koji si dan ciklusa. Ove trakice su 20ml/u

Ovo je bio 6 dan ciklusa…I sad nemam više tih trakica pa sam mislila uzet te clearblue..inače sam radila sve pretrage hormona,štitnjače,bakterija i sve je ok…

Da to je bilo još rano. Ako želiš možeš uzeti CB, unutra je 10 trakica, dovoljno je početi od 10dana ciklusa svaki dan po jednu pa ćeš ih imati do 20og dana za slučaj da su ti ovulacije dalje u ciklusu.
    Meni su super te CB iako su jako skupe pa sam sklonija uzet s ebaya i onda ih trošiti ko blesava 😂😂

url=https://lilypie.com]

Mallla
    25. Kolovoz 2020. 14:59

Olive

Pozdrav djevojke,

čitam vas već duže vrijeme a nekoć davno sam i pisala - pa bih da me ubacite opet na listu ako može?
    Datum kada trebam dobiti M je 20.9.
    Inače imam uredne cikluse ali od kad smo krenuli raditi na bebi naravno sve zbrda zdola pa su sad trenutno 30 - 35 dana kako kada.
    Iza mene je jedna biokemijska trudnoća, a pokušavamo od 6. mjeseca 2019.

Koristim trakice i znam kad mi je O svaki mjesec.
    Da se odmah nadovežem na postove gore - uvijek će na LH trakici biti crta.
    Najčešće su zelene trakice 20mlu a roze trakice 10mlu
    Ako nemate policistične jajnike koristie zelene trakice - jer će vam roze stalno ići od svijetlije do tamnije crte s obzirom da su osjetljivije.
    Također, normalno je da crta u toku ciklusa bude prisutna - nekad tamnija, nekad svijetlija. Normalno je da vam razina hormona u ciklusu varira. Evo grafa kako se LH hormon ponaša u ciklusu - znači on je rijetko kad na "nuli".
    https://www.blog.premom.com/blog/2018/5/22/ovulation-test-important-tips-to-pinpoint-lh-surge-accurately-sghrd
    Vidite na grafu primjer pozitivne trakice, peaka i negativne trakice.
    Ako koristite roze trakice normalno da će trakica svaki dan biti drugaačije boje - jer trakica koja očitava 10mlu oočitat će i niže vrijednosti. Isto funkcioniraju i testovi za trudnoću - naprave se osjetljivijima nego što jesu tako da recimo HCG test od 10mlu očitava vrijednost već tamo od 5 pa na dalje.
    Dakle nebitno je sve prije i nakon peaka na trakicama.
    Nekim ženama je peak nagliji - u smislu da im trakica potamni i doživi peak u roku par sati pa odmah izblijedi - dok je češće da taj uspon prema peaku potraje 2 dana tj. da trakica krene tamniti - dobije peak pa se idući dan razina hormona polako spušta.
    Eto morala sam to izbaciti iz sebe jer vidim da se stalno piše o svijetlijim/tamnijim trakicama

Dobrodošla nazad!
    Nego vidi se da si friško došla pa si sve sastavila 😁😂😂
    Često dođu nove cure pa se često vrte iste teme iz tog rqzloga je uvijek teme crta tamnija, crta svjetlija.... 

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2020. 15:32

ODBROJAVANJE 8/2020
    Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
    Nadi_ - 13.8.2020 - ♥️ ➕
    Sanjarka88 - 17.8.2020 -  ❤️➕ 
    Mare Kokošica - 23.8.2020 -2 dana kasni♥️
    Doraa 25.08.2020 - danas ❤️
    3sreca - 27.08.2020 - 2 dana❤️
    Leoni - 28.08.2020 - 3 dana❤️
    chiAn - 29.8.2020 - 4 dana♥️
    ODBROJAVANJE 9/2020
    Ana0310 - 02.09.2020 - 8 dana ❤️
    Malala - 04.09.2020 -  10 dana ❤️
    Mallla - 4.9. 2020 - 10 dana❤️
    Mmarie - 04.09.2020 - 10 dana♥️
    SAYURI - 04.09. 2020 - 10 dana ❤️
    Maša25 - 05.09.2020 - 11dana❤️
    Jelenajelena - 16.09. 2020 - 22 dana ♥️
    Negro22 - 18.09.2020 - 24 dana ❤️
    Olive 20.09.2020. - 26 dana ❤️
    Anitram - ???♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Dragica
    25. Kolovoz 2020. 15:34

Mallla

Dragica

Mallla

Dragica

Dragica

Dragica

Ovaj mjesec sam dan nakon men.napravila sa zelenim i dobila sam ovo,pa mislim da mi možda i nisu tako tocne

Ne želi mi sliku ucitat

https://ibb.co/PFM3BWh evo je,može mišljenje?

Ovdje pik nije još ni blizu. Koji si dan ciklusa. Ove trakice su 20ml/u

Ovo je bio 6 dan ciklusa…I sad nemam više tih trakica pa sam mislila uzet te clearblue..inače sam radila sve pretrage hormona,štitnjače,bakterija i sve je ok…

Da to je bilo još rano. Ako želiš možeš uzeti CB, unutra je 10 trakica, dovoljno je početi od 10dana ciklusa svaki dan po jednu pa ćeš ih imati do 20og dana za slučaj da su ti ovulacije dalje u ciklusu.
    Meni su super te CB iako su jako skupe pa sam sklonija uzet s ebaya i onda ih trošiti ko blesava 😂😂

Mislim da ću baš to i napraviti😊 samo ću morat dobro upute procitat ,da mi ne promakne O 😊

Olive
    25. Kolovoz 2020. 15:53

Znam nego evo već se suzdržavam mjesecima jer čitam samo a ne pišem 
    Ali da malo razbijem monotoniju izbacila sve iz sebe

30g., pokušavamo od 6.2019.
    Dijagnoza: Hipo/hashi, nizaz D3, nizak feritin

curly29
    25. Kolovoz 2020. 16:19

Olive sto da ne, samo ti pisi sve sto ti je na dusi 😃 dosta nas to sve zna do sad ali evo nove cure ili kao mi na pocetku neinformisane i neiskusne, znaci im da procitaju 👍🏼😌
    Dosta toga i ja ne znam pa kad pitam, svaki referat je dobrodosao 😉 

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

SAYURI
    25. Kolovoz 2020. 16:26

Leoni

simba

Leoni

Mislim da je to problem onda. Pokusaj se nekako fokusirati na nesto drugo…

Ovo prvo ti sama poslušaj😁

Ljudi sta je vama? Ja jesam opustena iako tako ne izgleda zbog poruka! To sto pitam znaci da se interesujem za nesto ne da sam opterecena…

Haj ti Leoni pisni taj testic, vrijeme je za neki plus...;)
    Cure ti govore da se malo opustis zbog tebe, nama ne smeta milion pitanja, samo ti izbaci... ali eto psiha zna dosta da utice , cak moze i ovulaciju blokirati...zato relax i uhvatiti ce se kada bude vrijeme..😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sara 🌸
    25. Kolovoz 2020. 17:14

Lucky🍀

Leoni

Wow Lucky 😁😁😁 meni lici da ce pik 👌🏻🤞🏻🤞🏻

Kamo srece da se ipak desilo nekakvo cudo 🙏🏼 nakon jos 5 min je bila jos tamnija…necu se prerano veselit, ali za 3 sata cu pisnut jos jednu da provjerim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Manje piškaj, više keksaj 😉🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.