Lažna menstruacija - što je, kada i zbog čega se javlja?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirzeta

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Ata bi moglo biti kod mene lazna mjesecnica ili nesto drugo. Jedan dan sam imala  a od. 3.5.imam samo smeđe i to nestane i opet pojavi se. 

Omerta

Broj poruka: 1496

Prijavi adminu

Implantacijsko krvarenje mozda? Hematom?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• ilem_1

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Zdravo ☺️ 
    Htjela sam vas pitati da li ste se susrele da u jednom mjesecu imate ciklus dva puta , znaci dobila sam 8.4 , trajala je do 14.4 s tim da se ae okupala navecer i kroz dva dana je vjestica opet krenula .. mene su jednako nastavile boljeti grudi uzasno, veca žudnja za hranom, umor neopisiv ,i sada je u 5 mjesecu nema nikako radila sam test negativan je.. da li je test krivo pokazao ,inace me grudi bole ored mengu ali ovo je nesto neopisivo 

• ilem_1

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

I daaa nastavila je vjestica trajala je do 25.4 i onda je stala 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.