Kompletni spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PJR2c8mB

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Napravila sam kućni test za trudnoću koji je pokazao + nakon što je menstruacija kasnila 7 dana. Za dan ili dva sam prokrvarila i otišla sam u bolnicu gdje su mi napravili krvni test i beta je iznosila 4,5. Rekli su mi da to smatraju kompletnim pobačajem jer se ni na ultrazvuku nije vidjelo ništa. Ono što mene sada muči zašto i dalje osjećam sve simptome rane trudnoće (svaki dan sve umornija, sve mi je više muka, grudi osjetljive) i je li moguće da je došlo do neke greške prilikom vađenja krvi, kako je tako brzo pala, je li možda prerano bilo?

  • anna882008

    Broj poruka: 93

    Prijavi adminu

    Cure moje..
    20.12.sam isla na pregled i culo se srce sve ok 💖
    Od jucer mali tragovi smedjeg iscjetka i skoro pa neprimjetni grcevi znaci vise kao nelagoda..
    Prepala sam se i otisla doktoru jutros,na ultrazvuk,kaze vidi se plod,gv i sve al nema otkucaja srca 😑😑 
    Dao mi uputnicu za bolnicu u slucaju jakog krvarenja i bolova,a ako se daj Boze ne desi u utorak opet njemu na ultrazvuk,ako se opet ne cuje srce pa da se idem ocistit 🤧🤧🤧

    Kada Bog kaze “budi”,ono biva 😇

  • PJR2c8mB

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Ponovila sam betu i rezultat je 8,1 IU/L, referentni interval do 5,3. Može mi netko reći što ovo znači? Povećala se beta, ali ne onako kako treba. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.