Bok svima, dragi i ja smo počeli raditi na bebi, pratimo moje plodne dane i ovulaciju, pa me zanima koliko dugo je vama trebalo da ostanete trudne??
Prijateljice mi imaju različita iskustva, nekima se potrefilo praktički iz prve, a neke su pola godine, godinu bez uspjeha :/
I imate kakvih savjeta, doba dana, mjesto, položaj
Mi smo napravili našu bebicu iz drugog pokušaja :). Prvi ciklus nije uspjelo ali odmah idući daaaaa :))). Kupila sam u apoteci Clearblue digitalni test za ovulaciju. On radi na način da se pokaže smile na displayu pred ovulaciju.Idućih 48 sati treba marljivo raditi bebu. Ja sam odmah zatrudnila. Evo pomogao mi je taj test jer smo na taj način super tempirali pravi trenutak :)))
Pozdrav svima! Mi smo svoju bebicu dobili nakon 2 godine pokusavanja! Sve je bilo u redu s oboje ali stres i nervoza su nas stalno kočili. Nismo koristili nikakve testove za ovulaciju nego smo se jednostavno konacno opustili i prestali razmisljati o trudnoci. Sad imamo prekrasnu curicu staru 3 mjeseca i uživamo! :)))
Dok smo radili na bebi trebalo nam je više od godinu dana.Također sam pikirala plodne dane i nikako pa nikako. Onda sam i probala s onom forom da dignem noge na zid :-) Par puta sam tako napravila i ubrzo ostala trudna :-) E sad...da li to ima veze stim ili se tad baš poklopilo,ne znam...Ali vrijedi pokušati,ne možeš ništa izgubiti :-) Sretno!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji