Koji su najraniji simptomi trudnoće i prije izostanka menstruacije

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

VB89

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Poz svima molim za pomoć

• Mojamrva

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Pozz, 
    kod svake žene drugačije. Kod mene samo izostanak menstruacije.. a grudi su kao bile osjetljive, ali ništa različito od pmsa.. 
    Sve drugo tek malo posli krene.. ali opet.. od žene do žene, organizma do organizma.. 

Mojamrvaa

• Maki90

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Cao svima,meni treba savet!Partner i ja pokusavamo da zatrudnim. 15og marta sam imala poslednju menstruaciju,inace nemam redovne cikluse! Od 15og marta imamo redovan odnos i ne cuvamo se! Nakon 15ak dana sam pocela da imam simptome koji ukazuju na trudnocu,medjutim radila sam test nakon 2 nedelje I pokazao se negativnim. Simptomi su i dalje tu i desava se da sam dobila krvarenje,slicno menstrualnom, samo krace I nije obilno kao uobicajno.(citala sam da moze da dodje do toga usled usadjivanja ploda u zid materice) to krvarenje je krenulo 11og aprila i zavrsilo se 15og aprila. S tim da kazem da sam prvog dana imala jake bolove,koje inace nemam u toku ciklusa! I evo juce I danaa imam pojavu braon sekreta -sluz. Simptomi koje imam su: povremena mucnina,bol u donjem delu ledja,ponekad vrtoglavica,povecan apetit,cesto mokrenje se pocelo tek pre par dana,zatvor i nadut abdomen.Citala sam da ako sam trudna da bih trebala da koristim neke tablete da bi se plod odrzao a ja ne znam sta da radim jer ne znam kako da utvrdim da li sam trudna jer iako dosta toga ukazuje na trudnoću, test ne pokazuje a ja zbog ove situavije sa koronom ne mogu da proverim nalazom iz krvi. DAJTE MI SAVET,STA DA RADIM I STA MISLITE DA LI SAM TRUDNA? UNAPRED HVALA

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

Maki90

Cao svima,meni treba savet!Partner i ja pokusavamo da zatrudnim. 15og marta sam imala poslednju menstruaciju,inace nemam redovne cikluse! Od 15og marta imamo redovan odnos i ne cuvamo se! Nakon 15ak dana sam pocela da imam simptome koji ukazuju na trudnocu,medjutim radila sam test nakon 2 nedelje I pokazao se negativnim. Simptomi su i dalje tu i desava se da sam dobila krvarenje,slicno menstrualnom, samo krace I nije obilno kao uobicajno.(citala sam da moze da dodje do toga usled usadjivanja ploda u zid materice) to krvarenje je krenulo 11og aprila i zavrsilo se 15og aprila. S tim da kazem da sam prvog dana imala jake bolove,koje inace nemam u toku ciklusa! I evo juce I danaa imam pojavu braon sekreta -sluz. Simptomi koje imam su: povremena mucnina,bol u donjem delu ledja,ponekad vrtoglavica,povecan apetit,cesto mokrenje se pocelo tek pre par dana,zatvor i nadut abdomen.Citala sam da ako sam trudna da bih trebala da koristim neke tablete da bi se plod odrzao a ja ne znam sta da radim jer ne znam kako da utvrdim da li sam trudna jer iako dosta toga ukazuje na trudnoću, test ne pokazuje a ja zbog ove situavije sa koronom ne mogu da proverim nalazom iz krvi. DAJTE MI SAVET,STA DA RADIM I STA MISLITE DA LI SAM TRUDNA? UNAPRED HVALA

Pozdrav, mislim da mislis na folnu kiselinu nju mozes poceti piti i prije trudnoce to ce ti svi doktori reci. Uglavnom najbolje da kupit vitamine koji sadrze najmanje 400 mg folne kiseline.  I pijes ih 1 dnevno, ukoliko je doslo do trudnoce mislim da bi se vec trebalo vidjeti na bilo kojem testu. Ali ako zelis biti 100% izvadi betu ako je veca od 5 radi se o trudnoci. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• IrinaLR

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

pozz
    A meni treba psihijatar:)) Parter i ja smo imali nezaštićene odnose za vrijeme plodnih dana...sad sam 7 dana do ciklusa i imam lagana probadanja, ledja, jajnici, prepone, kao grcevi...ali to nije najveseliji dio...sad sam u samoizolaciji zbog Korone...nadam se da cete me tjesiti da ili sam trudna ili pms...jer B opcija je Covid...Boze....:)cak se i pms-u radujem:)

• AnaT

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav, evo javljam se ukoliko tko ima iskustvo kao ja.
    Ovulacija mi bila 17.11. Nekoliko dana nakon ovulacije primijetila sam neke simptome kao učestalo pišanje, bolovi kao pred menstruaciju, bolovi u kičmi, bijeli iscjedak, bolovi u grudima. Danas mi 4 dana do menstruacije, radila test koji je negativan. Zanima me dali postoji mogućnost trudnoće. Čudno mi je da postoje svi ti simptomi trudnoće koje traju već neko vrijeme, a test je negativan. Do sad radila već 2 testa. Ne znam dal da se nadam trudnoći ili je to samo PMS.

• škorpija

Broj poruka: 33

Prijavi adminu

AnaT

Pozdrav, evo javljam se ukoliko tko ima iskustvo kao ja.
    Ovulacija mi bila 17.11. Nekoliko dana nakon ovulacije primijetila sam neke simptome kao učestalo pišanje, bolovi kao pred menstruaciju, bolovi u kičmi, bijeli iscjedak, bolovi u grudima. Danas mi 4 dana do menstruacije, radila test koji je negativan. Zanima me dali postoji mogućnost trudnoće. Čudno mi je da postoje svi ti simptomi trudnoće koje traju već neko vrijeme, a test je negativan. Do sad radila već 2 testa. Ne znam dal da se nadam trudnoći ili je to samo PMS.

Ejj,i ja evo čekam,danas mi po kalendaru treba doćo menstruacija,ali pošto mi je kasnila ovulacija i to se pomjerilo,jer nemam simptome da ću dobiti,nadam se i da neću,držim ti fige da ne dobiješ,mada kod mene je prošli mjesec tako bilo kao i kod tebe i nažalost dobila sam,nadam se da kod tebe neće biti tako.

• škorpija

Broj poruka: 33

Prijavi adminu

Upravo sam radila evo obični test i pokazao je dvije crtice,i morala sam otići po drugi da budem sigurna,jer nisam vjerovala i pokazalo je 1-2 sedmice,ja sam u šoku.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.