Osobno mislim da je tesko pricati o nekim receptima kad smo svi razliciti i po godinama i genetici, nacinu zivota itd. A onda osim o nama, sve ovisi i o partneru. Ja sam bila na pragu 33. rockasa kad smo odlucili krenuti pa sam mislila tko zna koliko ce nam trebati, posebno s obzirom na iskustva drugih koje znam. A eto, uspjelo je iz drugog pokusaja. S tim da sam prvi mjesec uzivala u pokusajima, seksu kao i inace, bila pozitivna, imala sve moguce simptome da se nesto kuha i na kraju razocaranje jer je testic bio negativan. Drugi mjesec sam citala da sok od cikle i ananas dobro djeluju na endometrij pa probala s tim u vrijeme ovulacije 😅 a odnose taj tjedan smo doslovno odradili jer smo morali bas tad, a bio neki grozno naporan tjedan i nije nam se ni dalo, niti smo bili raspolozeni. Nikakvih simptoma nije bilo, isla napraviti test 2 dana prije menge cisto jer je bio Badnjak. I eto plusic. Pa toliko i o tome da ne treba razmisljati nego se samo prepustiti uzivanju u seksu 😅 I ne mislim da su cikla i ananas pomogli, ali sad bih ja mogla uvjeravati zene da to djeluje jer se meni tako poklopilo 😁
Sretno svima koji pokusavaju, samo polako, nema tu pravila, ako ne ide nikako, napravite i vi i partner potrebne testove da vidite na cemu ste. Ako je ok, poklopit ce se sve kad tad ❣🍀👶
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Kamilice hvala ti na lijepim zeljama. A muz i ja se znamo od moje 12-e godine, samo sam onda bas bila premlada za njega, ali stvarno se poznamo dugo vremena, jos sam ja htjela i prije da pocnemo na bebici, koliko znam cura sto su imlade od mene postale mame i to planirano, a i njegova mama je bila 23 godine kad je njega rodila, taman smo oboje osjecali da smo spremni za bebicu i evo ispunjava nam se zelja, taman kad malisan poraste malo mozemo poceti na drugoj bebici raditi. 😁
A skupa zivimo malo duze od 3 godine, tako da smo bili obitelj puno prije samih svatova. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Toxicly sigurno i da prehrana utječe. Ne moze odmoci izbaciti sve ono sto nam steti organizmu. Zdrava prehrana utječe i na nasu energiju, psihu... Sve je povezano. ☺️
Missy drago mi je sto vam je uspjelo iz drugog pokušaja, iako si imala skoro 33. To je bas ohrabrujuće. ☺️ Naravno da smo sve različite, nekome ce uspjeti iz prve, nekome iz 21-e, ali bitno da uspije. Mislim da je ključno ne biti opterećen i pod presingom. Eto ja sam sigurna da nisam spremna, i da mi je svejedno, da bi se desilo odmah. 😄
Ivona nemas se ti kome opravdavati. ☺️ Lijepo je da tako mladi vec zrelo razmisljate, i znate sto zelite. Meni je sa 25 godina, pa i sa 30, imati dijete bilo SF 😄, ali opet, svi smo različiti. ☺️
---
Svim curama hvala na podjeli iskustva, i svu srecu sa trudnocom i bebicama! 😇💗🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji