Kako mi je sin objasnio tko su Bog, Isus i papa

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KATJA61

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Vrlo su zanimljivi odgovori djece. Jedan dan Jakov ( 4 godine) udari seku (19 mjeseci) , ja mu kažem da ne smije tući seku jer Bogo plače kad tuče svoju seku. Njegov je odgovor bio: Bogo ne plače jer nema usta…i naravno da mene zanima kako on to vidi Bogu? Nisam baš dobila odgovor na postavljeno pitanje…kao da me je ignorirao?

  • Avatar orhideja2

    orhideja2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    uopće ne shvaćam poantu ove priče?
    nije dijete ama baš ništa objasnilo, nego je izjavilo par bisera koji su rezultat zbrke koja mu je nastala u glavi glede određene tematike.
    doma nema vjerskog odgoja, ok. u vrtiću nešto načuje, a s treće strane mama koja nije vjernik i stav o vjeri joj takav da je “vjeronauk obavezan, alternative nema” pokušava objasniti nešto što ni sama ne kuži…
    sorry, al stvarno ne shvaćam poantu ove priče.. ne pratim inače kolumnu ove autorice,ovo sam slučajno otvorila i pročitala. al nemam baš ni želju čitati dalje..

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Kako male, pametne glavice na svoj djecji nacin povezu I projiciraju svijet oko sebe. :)

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • hanaavmedoski2

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Takder se slazem,nema poante u prici i ako roditelji nisu vjernice i ako je djete samo 2 puta bilo u crkvi i nikada nije bilo na misi zasto ste ga uopce krstili? Uglavnom glup tekst…

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Redovit odlazak u crkvu te ne cini vjernikom, vecim ili manjim. Niti je vjera roditelja presudna za to hoce li dijete biti ili nece biti vjernik. Kad dode vrijeme samo ce odlucivati o vjerskim pitanjima, a poanta price je na koji nacin je dijete dozivjelo I povezalo ulogu pape I boga na sebi shvatljiv nacin…Pitanje vjere je osobna stvar, I izbor krstenja djeteta takoder…

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.