Kako s djetetom razgovarati o pubertetu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar sandra.porcer

    sandra.porcer

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Drage mame imam djevojcicu..pohada 3.r. mirna je i povucena..kako sa njom zapocet neki razgovor o promjenama na tjelu ..pubertetu i temama vezanim za to...Ajd molim Vas Vasa iskustva...prijedloge 

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga Nattalili, predlažemo vam članak "Kako odgojiti djevojčicu koja će znati cijeniti sebe", možda vam može pomoći:
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/razvoj-djeteta-od-7-do-14-godina/pomozite-svojoj-kceri-da-razvije-samopostovanje-587

  • Avatar Dubravka

    Dubravka

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    I ja imam trećašicu i sve mi se čini da klinci njene dobi već puno toga "znaju". Na neke stvari se samo smijulji ali isto tako me par puta pitala što, zašto i kako o nekim stvarima. Iskreno joj odgovaram, eventualno malo prilagodim da baš ne pretjeram. Svakako treba objasniti o čemu se radi, mi npr.listamo dječje enciklopedije pa mi je tad zgodno pojasniti joj neke stvari.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.