Planiranje trudnoće i posao

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teta5

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima :)

    Drage cure, zanima me vaše mišljenje :)
    Nedavno sam se udala, muž i ja oboje radimo (ja sam apsolventica, radim u struci i od 7. mjeseca bi trebala dobiti ugovor za stalno), imamo stan, ok primanja i stvarno se ne mogu požaliti :)
    Oboje želimo dijete, ali ne želimo žuriti još ovu godinu dok ja ne potpišem taj ugovor i sve..
    Zanima me što mislite, budući da stvarno ne želimo čekati predugo, tj. uopće više ne možemo čekati :D, kad bi najranije mogli krenuti s planiranjem i svime time, a da je u isto vrijeme ‘'pogodno’' što se tiče financija, kako to ide s rodiljnom naknadom, koliko dugo bi ja trebala raditi prije nego odem na porodiljni? Ne želim baš ono čim dobijem ugovor odmah ići na porodiljni, to mi se nekako ne čini fer..
    Svaka pomoć i savjet su dobrodošli, pozz :)

  • Avatar Lilly7

    Lilly7

    Broj poruka: 24

    Prijavi adminu

    Ako ne želiš čekati, idi čim potpišeš…. Ugovor za stalnoi je danas lutrija i svi tako rade, nemoj se brinuti što je fer, jer to je tvoje pravo, biti vesela trudnica! Sad ne znam u vezi ovih izmjena zakona, ako si u privatnom sektoru, jesi li i dalje zaštićena, tj. je li ti poslodavac dužan otvoriti porodiljni…
    Nemoj previše planirati, samo se opusti i na posao

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.