Pazi ti koje oni temperature najavljuji😭😭😭
Ma sam da ne pada da mogu u šetnju. Joooj. I da se malo otopi pločnik. Joooj. Jooooooj.
P.s. sad pročitala za nokat, ajme meni to zvuči bolno 😨
Znaci slapa je sisala u 9.
Papala kasicu u 11:30 i do sada jos nije sisala..
Sad smo isle sat vremena van jer je vani proljece 😍,
Skuhala sam se.
I sad spava..
A meni sise uopce nisu pune kako znaju biti kad dugo ne sisa, sad sam malo zabrinuta
Kako misliš proljeće?! Oke, gotovo je. Idem se pakirati i selim se u toplije krajeve. Ovo nema smisla. Pazi ti to:ona se skuhala! 🤣🤣🤣 Jasam jutros išla do bankomata, skoro sam pala. Jer sam se poskliznula. Na led. 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

I me, nema na cemu😀
Sto je amaranth? Kako se to sprsvlja? Nikad cula ni vidjela a kamoli probala😂
Sto mislite o ovome, mame?
Amarat je i meni enigma, a na skoro svakoj je tablici 😂😂😂😂. Meni ova guralica izgleda kul i fora, ali za veću djecu, tj.od kad prohodaju. Nije kao da će brže/bolje/lakše prohodat uz to. Jer oni kad se dižu se primaju za nešto stabilno tipa kauč. A ovo bi im pobjeglo 😂😂😂 Ali poslije mogu svašta s tim. 😍
I me, nema na cemu😀
Amarat je i meni enigma, a na skoro svakoj je tablici 😂😂😂😂. Meni ova guralica izgleda kul i fora, ali za veću djecu, tj.od kad prohodaju. Nije kao da će brže/bolje/lakše prohodat uz to. Jer oni kad se dižu se primaju za nešto stabilno tipa kauč. A ovo bi im pobjeglo 😂😂😂 Ali poslije mogu svašta s tim. 😍
Bas sam htjela napisati isto za tu guralicu. Fora je al mislim da je to vise kad prohodaju...

I me, nema na cemu😀
Bas sam htjela napisati isto za tu guralicu. Fora je al mislim da je to vise kad prohodaju...

Sanjchi ta guralica je mrak! I nije to kad prohodaju jer mi onda vise nije zanimljiva. Moj L se sa 7 mj digao na noge i hodao uz namjestaj, sa 9 mj je dobio tu guralicu i onda je s njom picio po stanu, a sa nepunih 10 mj je samostalno prohodao 😊 i ove loptice su mu bile zakon jer kad ubaci lopticu onda svira i svira kad ju gura

Hejj cure.. evo mn ziva i zdrava 😊 samo ne stignem se javiti 😤 A poslije onog virusa jos uvijek pomalo kaslje,pa se oko nje zabavljam po cijele dane..
KAKO SU VASE BEBICE ?? nadam se da su sve zdrave.. 😊
Nego da se pohvalimo.. Danas smo dobili prva dva zubica.. 😍😍 Niko sretniji od mame.. 😍😔

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji