Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 19. Veljača 2018. 10:49

[OBRISANO] 19. Veljača 2018. 10:51

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 19. Veljača 2018. 10:54

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    19. Veljača 2018. 11:00

Evo sad mu je vrijeme spavanja. Nisam mu dala sisu. Napravila sam bocicu i ni cut, odmah nice glavu i place. 😭😭😭😭😭😭😭😭

• Barbi13
    19. Veljača 2018. 11:17

Dobar dan😘😘😘meni jos nije sjela rodiljna.Sretnih vam 3 Hedge😘😘.Hrana kao moda😂😂😂😂😂😂😂Danas dolazi vegeta cuvat P moram u posjetu i danas prvi put nakon godinu dana idem u firmu😊malo socijalizacije i imam tremu😛

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 19. Veljača 2018. 11:18

[OBRISANO] 19. Veljača 2018. 11:19

Suncokretica
    19. Veljača 2018. 11:23

Moja L je prije zaspala u vožnji, sad to više ne pali. Jel se još kome to dogodilo? 
    Jučer smo išli i goste i ona samo gleda okolo, srećom ne idemo nikud daleko ali očito ni ne možemo nekud dalje da se ne premori. Ajd bar više ne plače dok se vozimo. Ne kužim te njihove faze 
    Hedgehog sretnih 3 mjeseca
    Kiki, možda da probas drugu bočicu tj drugu dudu? Al iskreno mislim da je takav, ne voli to i gotovo, kao ni vožnju kolicima. Ja sam kod svoje shvatila da jednostavno moram prihvatiti neke stvari. A opet kad razmisliš, ne može nijedna bočica zamijeniti mamu 

Barkleys
    19. Veljača 2018. 11:34

mamisita27

Mame , vec ste pisale da vam nejdenako sjeda uplata rodiljne naknade? Jel ostatak kasnije sjeda?

Meni još nije sjelo (ZABA) ali ja ću ovaj mjesec dobiti u dvije ture. Jel imaš e građanina? Meni u onaj osobni korisnički pretinac dolazi mail od HZZO-A 2-3 dana prije nego sjedne sa točnim iznosom koji će sjesti. Može se dogoditi da ti sjedne u 2 ture, i to jedna jedan dan druga drugi dan. Također, meni recimo nije niti jedan mjesec ista naknada. Ovisi vjerojatno o profesiji jer meni HZZO obračunava po satnici. Pa ovisi o neradnim danima...npr. za siječanj ću dobiti više nego za veljaču itd.

• Barbi13
    19. Veljača 2018. 11:35

mamisita27

Mame , vec ste pisale da vam nejdenako sjeda uplata rodiljne naknade? Jel ostatak kasnije sjeda?

Mamisita meni je prosli mjesec sjelo 3000 i kasnije jos 700 kn.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI