Princess Mimi tebi je termin na isti datum kad je meni bio u prvoj trudnoci sa deckicem 💙😊
Wow koji popisss 😮😍
🤗 Kad si rodila?
28.8. 😍
Ja sam roditeljima rekla odma, svekru i svekrvi oko 10.tjedna a ostalima (najboljim prijama i najuzoj rodbini) iza 12.tjedna. Svekar mi je sef tako da tu nije bilo razmisljanja 😁
SmileA nemoj se strasiti pregleda, tamo ti samo mogu reci da je sve ok i dati koji savjet.
Neznam kako se hranis, dali unosis dovoljno vlakana, ides li normalno na wc?
U trudnoci nam se desavaju svakakve cudne stvari, bolovi, zatvor, hemeroidi (da,da) pa nekad ni same neznamo dali su crijeva ili je maternica (ili oboje!)
Probaj piti DonatMg nakon jela ako mozes ili pocni piti magnezij navecer, kroz koji tjedan bi trebalo popustiti
Dobra večer drage cure,
pratim vas unazad nekih tjedan dana, pa sam se i sama odlučila polako priključiti. :)
.
27 godina, prva trudnoća, Zagreb.
Mi smo 19+5 (prema uzv), a termin 28.8.
Prvo tromjesečje najgore mučnine na svijetu, zato je sada drugo blaženo osim povremenih probavnih smetnji.
.
Trudnoću vodim privatno, a ginekologica mi trenutno ne radi - pa sam sam vas zapravo htjela zamoliti za preporuku nekog privatnika koji sada prima trudnice samo da odem na jedan pregled provjeriti je li sve ok - i spol dakako! (Imam osjećaj da će biti dečko, pa da vidimo i to napokon.)
.
Veselim se druženju s vama, prezakon mi je kako se svaki dan nešto piše, nisam očekivala! :)
.
<3
Pa kaj sam ja zadnja na ovoj listi? Heheheh nema niti jedna koja je kraće trudna od mene… 🤣🤣🤣
Nego, cure imam jedno konkretno pitanje? Mi još nismo nikome rekli za trudnoću… al ono baš nikome.
Planirala sam čekati dok ne dobijem rezultate NIPT testa, no danas sam zvala ove za Panorama test i trebam barem još 8 tjedana čekati da skroz nestane krv ove druge bebe… za 3 tjedna ću vidjeti za Nifty. On je navodno malo manje osjetljiv pa će doktorica još procijeniti. Uglavnom, da sumiram, ja ću se već gegati a pitanje dal ću uopće i kad moći raditi NIPT test. Tako da to nema smisla čekati? Kad ste vi rekle, objavile trudnoću? I Kad ste na poslu javile?
mi smo odmah rekli najbližima jer su znali kroz kaj prolazimo. tolko smo bili sretni da smo cijelom svijetu htjeli reć. a na poslu sam rekla odmah nakon prvog pregleda jer me dr stavio na bolovanje pa sam se morala opravdat. a i oni su znali da sam u postupku jer sam često morala na ultrazvuke za vrijeme posla pa punkcija, pa transfer... teško je bilo skrivati
Jao... par sati nisam bila i toliko stranica propustila 🙈
Ubacite i mene ☺️ Popis je odličan!
Termin: 17.9
Spol: 💙
SmileA
Eto i tebe ,isto otkrili su i meni hematom,tek u 9tj -zbog kojega sam imala krvarenje.
Sad vise nemam ni izcjedka.
Steze ti stamak jer se širiš popij Magnezij i odmaraj 😘Bice sve uredu.
Ti isto kao i ja 11tj ili sam pobrkala.drzi se Bice sve dobro
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
SmileA nemoj se strasiti pregleda, tamo ti samo mogu reci da je sve ok i dati koji savjet.
Neznam kako se hranis, dali unosis dovoljno vlakana, ides li normalno na wc?
U trudnoci nam se desavaju svakakve cudne stvari, bolovi, zatvor, hemeroidi (da,da) pa nekad ni same neznamo dali su crijeva ili je maternica (ili oboje!)
Probaj piti DonatMg nakon jela ako mozes ili pocni piti magnezij navecer, kroz koji tjedan bi trebalo popustiti
Orangina hvala ti na utjehi, al bojim se pregleda jer moram tolko do tamo i hodat i cekat a takav mi bude pritisak i steze, a i sad sam svaki put nazalost taj dan kad sam dosla s pregleda doma prokrvarila pa valjda i zato strah..al vjerujem da ce biti sve dobro, samo da proguram jos koji tjedan.
Inace u pocetku sam imala problema sa stolicom ono svaki 4-5 dan mucenje pa si pomagala iz donat mg a sad sam imala zadnje neku bakteriju u urinu i dobila antibiotike i od onda probava svaki dan, i evo nakon sto sam prestala uzimati antibiotike popijem si casu donata mg i idem normalno na wc.
Al da mozda bi trebala poceti svaki dan uzimati magnezij za tu tezinu i nadutost
🌈💙👣🙏
Vise ne znam koja je kaj napisala, a ne da mi
Odgovarat kroz ovo “citiraj” pa čitajte sve sve 😂
Ubacit ću onda i ja magnezij navečer na preporuku i nadati se najboljem..
Sto se tiče privatnika u zg, ja sam u sv.roku kod dr.žigmund...mislim da je kod njih pregled i uzv 500kn.
SmileA
Eto i tebe ,isto otkrili su i meni hematom,tek u 9tj -zbog kojega sam imala krvarenje.
Sad vise nemam ni izcjedka.
Steze ti stamak jer se širiš popij Magnezij i odmaraj 😘Bice sve uredu.
Ti isto kao i ja 11tj ili sam pobrkala.drzi se Bice sve dobro
Vita26 sta nismo ja i ti bile isti tjedan? Ja sam danas 10 + 2, zadnja menga mi je bila 03.02 a transfer 20.02.
Ja sam imala sad zadnje u 8 tt izljev od hematoma i od tad me evo prati jos smedi iscjedak, sitno ali ga ima, a zadnja 3 dana se pojacao iscjedak a dns opet manje, iako se vidi bas da je smede stara zaostala krv. Strah me da ne bi imala jos koji izljev,😣to je tako stresno i tesko za prozivjet
🌈💙👣🙏
I koja god da je napisala ovo da ima osjećaj da će joj sve ispasti van kad se digne, i ja sam u toj fazi trenutno ✌️ Znaci kaos, dignem se i samo se sve spusti dolje i pritisak 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji