Bbrletic iskreno nisam, kolegica mi se zalila da joj je svaki put popucao onaj cicak sto se lijepi! Tak da mislim da necu riskirati bas 😂 do sad sam probala:
-pampers premium care-uzas su mi
-pampers active baby-mogu proci
-helen harper-super pelene i cesto na akciji
-babylove-muce me malo njihovi brojevi
-pampers new baby dry- za mene najbolje od svih sto sam nabrojala, nikad promocile, sve se lijepo rasporedi, ne smrde maaa ja sam odusevljena njima
Gdje kupis helen harper?

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic u Mulleru sam ih kupila ali znam da i u kauflandu treba biti jer su par puta oni imali akciju! Te su mi pelene bas ok, samo pripazi Una je teska 4840 g a njihova dvojka mini od 3-6 kg joj je malo na knap, treba uzeti mozda od 4-7 kg!
Yel prekrasna si trudnica, izgledas mi kao one sto prikazuju na tv-u sto vjezbaju i fit su 😂
Evo ja nasla svoju sliku s trbuhom na dan termina kod kolegice

Evo i nas na finalu
Ljepotice😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Fotkice su vam divne😍 Hvala Vam na savetu ženske,sačekaću i javljam rezultate,pozdrav😊
Zenske, preskocila sam par stranica nemam vremena citati . Rodila sam. Sve ok. Ukratko: dosla na redovni pregled, otv 5cm i doktprica kaze da mogu ici roditi. Malo sam se opirala jer sam htjela cekat prirodne trudove. Probusili videnjak,dali drip i uzela epi u zadnji cas , mislim da sam bila 7 - 8 otvorena tada. Uz epi se odmorila, i onda izgon uh... ali dobro. Sve skupa 6 sati trajalo. Za prvorotkinju ja zadovoljna.. 😊
Nisam citala zadnje postove pa ne znam jel ima novosti. Svima sve naj!!
Cestitke,Mrvica.. sad odmaraj i uzivaj uz svoju bebicu.. sve je sad iza tebe.. 😍😘😘

Zenske, preskocila sam par stranica nemam vremena citati . Rodila sam. Sve ok. Ukratko: dosla na redovni pregled, otv 5cm i doktprica kaze da mogu ici roditi. Malo sam se opirala jer sam htjela cekat prirodne trudove. Probusili videnjak,dali drip i uzela epi u zadnji cas , mislim da sam bila 7 - 8 otvorena tada. Uz epi se odmorila, i onda izgon uh… ali dobro. Sve skupa 6 sati trajalo. Za prvorotkinju ja zadovoljna.. 😊
Nisam citala zadnje postove pa ne znam jel ima novosti. Svima sve naj!!
Predobro. Ajme čestitam! Bravo! Dobro, što si ti radila da si sama dogurala do 5 cm??? Otkrij nam tajnuuuu!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji