Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    17. Studeni 2017. 19:35

Aurora1611

Bbrletic iskreno nisam, kolegica mi se zalila da joj je svaki put popucao onaj cicak sto se lijepi! Tak da mislim da necu riskirati bas 😂 do sad sam probala:
    -pampers premium care-uzas su mi
    -pampers active baby-mogu proci
    -helen harper-super pelene i cesto na akciji
    -babylove-muce me malo njihovi brojevi
    -pampers new baby dry- za mene najbolje od svih sto sam nabrojala, nikad promocile, sve se lijepo rasporedi, ne smrde maaa ja sam odusevljena njima

Gdje kupis helen harper?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    17. Studeni 2017. 19:43

Bbrletic u Mulleru sam ih kupila ali znam da i u kauflandu treba biti jer su par puta oni imali akciju! Te su mi pelene bas ok, samo pripazi Una je teska 4840 g a njihova dvojka mini od 3-6 kg joj je malo na knap, treba uzeti mozda od 4-7 kg! 
    Yel prekrasna si trudnica, izgledas mi kao one sto prikazuju na tv-u sto vjezbaju i fit su 😂 
    Evo ja nasla svoju sliku s trbuhom na dan termina kod kolegice 

• Barbi13
    17. Studeni 2017. 19:46

Yel

Evo i nas na finalu

Ljepotice😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• JovanaP
    17. Studeni 2017. 20:47

Fotkice su vam divne😍 Hvala Vam na savetu ženske,sačekaću i javljam rezultate,pozdrav😊

Aurora1611
    17. Studeni 2017. 20:50

Jovana iscekujemo pozitivan rezultat 😉

• Mrvica
    17. Studeni 2017. 21:47

Zenske, preskocila sam par stranica nemam vremena citati . Rodila sam. Sve ok. Ukratko: dosla na redovni pregled, otv 5cm i doktprica kaze da mogu ici roditi. Malo sam se opirala jer sam htjela cekat prirodne trudove. Probusili videnjak,dali drip i uzela epi u zadnji cas , mislim da sam bila 7 - 8 otvorena tada. Uz epi se odmorila, i onda izgon uh... ali dobro. Sve skupa 6 sati trajalo. Za prvorotkinju ja zadovoljna.. 😊
    Nisam citala zadnje postove pa ne znam jel ima novosti. Svima sve naj!! 

dzenny
    17. Studeni 2017. 21:51

Cestitke,Mrvica.. sad odmaraj i uzivaj uz svoju bebicu.. sve je sad iza tebe.. 😍😘😘

Barkleys
    17. Studeni 2017. 21:53

Mrvica

Zenske, preskocila sam par stranica nemam vremena citati . Rodila sam. Sve ok. Ukratko: dosla na redovni pregled, otv 5cm i doktprica kaze da mogu ici roditi. Malo sam se opirala jer sam htjela cekat prirodne trudove. Probusili videnjak,dali drip i uzela epi u zadnji cas , mislim da sam bila 7 - 8 otvorena tada. Uz epi se odmorila, i onda izgon uh… ali dobro. Sve skupa 6 sati trajalo. Za prvorotkinju ja zadovoljna.. 😊
    Nisam citala zadnje postove pa ne znam jel ima novosti. Svima sve naj!!

Predobro. Ajme čestitam! Bravo!  Dobro, što si ti radila da si sama dogurala do 5 cm??? Otkrij nam tajnuuuu! 

Barkleys
    17. Studeni 2017. 21:56

Yel jel sve okej? Sukrvica? 

Aurora1611
    17. Studeni 2017. 21:58

Mrvica cestitam ti od ❤️ Bebice dobro dosla na svijet 😇👶🏻👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI