Pozdrav...ovulacija mi je bila 07.09 a menstruaciju imam dobit 21.09
Od simptoma imam grcevi u donjem dijelu stomaka,nista previse onako na momente..i jucer sam povracala onako poprilicno,bas me izmucilo..nakon toga sam bila okej a danas me samo glava boli..Jel netko ima slicne simptome,nebi tila da se ponadam da sam trudna..neznan da li je prerano povracanje..a opet nikad nisam imala problem s tim
Tako je i meni bilo, da uradis test rano je. Nemoj se previse sad bazirati na to. Pusti da vrijeme odradi. Simptomi trudnoce dolaze vecinom nakon 14 dana od ovulacije. Samo se opusti i raduckaj ono sto volis. I da želim ti plus da bude kao kuća. Prvi test napravi kad budes trebala dobiti.
Tako je i meni bilo, da uradis test rano je. Nemoj se previse sad bazirati na to. Pusti da vrijeme odradi. Simptomi trudnoce dolaze vecinom nakon 14 dana od ovulacije. Samo se opusti i raduckaj ono sto volis. I da želim ti plus da bude kao kuća. Prvi test napravi kad budes trebala dobiti.
Ponadqla sam se ranije da sam cak cijelo vrijeme osluskavala i u svemu pronalazila da jesam prije menstruacije napravila sam vise testova i svi su bili negativni, pa su krenule mucninr i cak sam i povracala. Da bi nakon 4 dana od kako sam ja mislila implatacije jer nije bila ni slicna mojoj menstruaciji napravila test koji je isto bio negativan, a sve simptome sam imala. Tako da sam odlucila nista ne pravit, nego se samo opustiti inemisliti na trudnocu.
Jedino me tjesi da povracanje nisam mogla umislit jer mi je jucer bas bilo lose..dragi se bas prepao jer zna da ja nikad nikad ne povracam..jedino me danas boli duz cijelh ledja,toliko da kad se zakasljem boli me..al opet nebi to povezila s T jer mi nekakk nema smisla..a evo probaat cu se nekako umirit i nadat se da vjestica nece doc🙏🙏🙏
Jedino me tjesi da povracanje nisam mogla umislit jer mi je jucer bas bilo lose..dragi se bas prepao jer zna da ja nikad nikad ne povracam..jedino me danas boli duz cijelh ledja,toliko da kad se zakasljem boli me..al opet nebi to povezila s T jer mi nekakk nema smisla..a evo probaat cu se nekako umirit i nadat se da vjestica nece doc🙏🙏🙏
U pravu si, nema smisla da povracas od trudnoce jer tek si 7 dpo, nesto je drugo u pitanju ali to naravno ne znaci da nisi trudna, ali treba sacekati jos 4-5 dana pa uradi test…. A vjeruj da se i povracati moze na nervnoj bazi od razmisljanja o simptomima, mozak je cudo i sve sto mozak sebi iskonstruise, tijelo se raditi…

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji