Često mokrenje i pelene za školarce

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kristina_11

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    ja citala na google i vidila te forum i sve citala al nist nema slicno ,preksutra idem sa mamom i sestrom u frankfurt kod tete i tamo cemo biti za novu god a vozit cemo se 9 sati sa autom :( ,sad sam prehladena i stalno me tjera piskit a i inace onak kad bi isli na more bi mama morala stajat dost puta jer me tjera piskit a sad me stalno tjera jer sam prehladena jako , mama je jucer kupila paket pelena i oce da nosim pelenu ispod hlaca u autu jer kaze da nemoze stajati svakih 30 minuta jer mene tjera piskit a vozit cemo se 9 sati pa je rekla kad bi stajala svaki put da nebi nikad stigli hehe :S, nazivcirala sam se jako a vamo me niko nepoznaje pa sam htjela pitati jer to normalo sto ce me mama natjerat da nosim pelenu u autu a imam 11 god

  • Ukilele

    Broj poruka: 239

    Prijavi adminu

    Hahahaha, znaci ovo je vrh!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.