Ana moja...predivan clanak.. ma ti si kraljica i vjeruj..majka moze sve sto zamisli...i ja vjerujem da ces ti sasvim lako sa dvije bebice.. a ako ne..stizem u pomoc...ljubim tebe i bebice...
Laura 21.08.2014 :-*
Baš me razveselio članak o našoj Ani, a još više kad mi je javila da nosi blizance :) S terminom smo tu negdje i u jesen ćemo nunati svoje bebice
Draga Ana, predivan članak, znaj da ćeš biti prekrasna i najbolja mama i da će tvoja dječica biti sretna što te imaju za mamu. Čestitam ti na hrabrosti da kreneš dalje, da se izboriš za to da ostaneš trudna i još jednom svako dobro vašoj dječici! :)
Baby1 hvalaaa :)
Tina draga, hvala.. Uh, ma uz mog Matiju sve ću moć, mislim nadam se
Kosse nego šta da ćemo ih nunati.. :) joj Čini mi se ipak da ćeš ti prije mene na porod, a možda se varam. Ma kako bilo da bilo, bit ćemo ponosne majke.
Ivana hvala draga, ma dječica moja će bit tako voljena.. Joj jedva ih čekam upoznati.. Dodirnut ih i razmazit ih.
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Čestitam to je velika sreća.... ;) Ista situacija i kod mene samo sam ja izgubila bebu u 16tj... pre velika tuga... užas..... al evo pokušavamo opet u nove pobjede ;)
Kikica91 hvala.. Joj, zaista preogromna tuga, razumijem te! Važno da ste krenuli dalje u nove pobjede!!
Držim fige:) Javljaj se, pusa
Luce, draga moja hvala ti
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
I mi prije 10 dana izgubili svoju curicu u 20. tjedu
Cestitam vam na novoj trudnoci....
Teško je izgubiti bebu,ali najbitnije je da sad uzivate u trudnoci i iscekivanju dve bebice! Cestitam od !
<3<3<3 Karl <3<3<3
Sortiraj odgovore
Najstariji