Iskustva sa poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Boa0112

    Boa0112

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Pozdrav ženica ☺️
    Trudna sam 35.tjedana. Iza sebe imam duga 3 mjeseca strogog mirovanja (relacija krevet-wc, krevet-tuširanje). U 25.tt Cerviks mi se usred kontrakcija skratio na 20 mm te je mekan. Uz to bebač je od onda skroz nisko u zdijelici. Bila sam hospitalizirana i dobila terapiju (tokolizu). Prije par dana tokoliza mi je ukinuta ali moram strogo mirovati barem do 37. tt. što je potpuno razumljivo. Unutarnje ušće mi je lagani V (početak otvaranja). Ima li koja ženica da je imala slično iskustvo te kako je prošao porod. Strah me da neću imati snage za porod nakon toliko vremena koje sam provela u krevetu. Cim ustanem pritisak dole je ogroman. O bolovima u kralježnici da ne govorim. No sve to mi žene pretrpimo za svoje bebače.🫄🩵💪.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.