Implantacijsko krvarenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lana_17
    21. Listopad 2024. 14:11

Pozdrav žene, m mi kasni nekih 3 dana otprilike, od sinoć pa do danas samo mrvicu krvi odnosno više je rozo,bolove ali lagane sam imala i prije m koja nije stigla,trenutno nemam ništa na ulošku, jel moguće da je implantacijsko krvarenje jer se nadam bebici?
    Hvala unaprijed ☺️❤️🤰

jasamja
    21. Listopad 2024. 18:25

lana_17

Pozdrav žene, m mi kasni nekih 3 dana otprilike, od sinoć pa do danas samo mrvicu krvi odnosno više je rozo,bolove ali lagane sam imala i prije m koja nije stigla,trenutno nemam ništa na ulošku, jel moguće da je implantacijsko krvarenje jer se nadam bebici?
    Hvala unaprijed ☺️❤️🤰

Moguće, napravite test kroz par dana. 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

• MandM
    22. Listopad 2024. 08:42

Bok, moguce je da je implatacijsko, možeš odmah danas napraviti test i znat ćeš :) 

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI