Impl. krvarenje, da-ne?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar buhtlica23

    buhtlica23

    Broj poruka: 2044

    Prijavi adminu

    Pozdrav, Radimo na 👶
    S obzirom da imam neredovite M gin mi je prepisala tablete duphaston. Pila sam ih  u 2 mj jer u 1 mj uopce nisam imala M. nakon 3 dana od zadnje popijene tablete sam dobila  M, 5 dana je trajala . U 3 mj sam pila od 14 do 21.03  gin mi rekla da  bi trebala najkasnije dobiti 10 dana od zadnje popijene tablete sto je bilo 31.03. M nije dosla napravila test, test negativan. U nedjelju se probudila i osjetim da sam dobila. Stavila M casicu i sve dobro cijeli dan je bilo krvi ne puno ali je bilo u ponedjeljak popodne kao da je stala. Krvi je bilo mozda 1 kap i i dosta prozirkastog zutog iscjetka (sluz). A stim da su me jajnici i sise ubijale tamo negdje od 20.3 pa do 25.03 toliko su me bolile sise da nisam mogla spavati od bolova. Sad nemam nikakih simptoma M. Ni bolova u jajnicima, ni ona neka tezina ni nista. Danas kad sam isla na wc je bilo malo smedeg iscjedka. Nisam imala mira pa sam otisla po test, napravila ga maloprije negativan je. Zanima me da li je koja imala slicnu situaciju. Mozda je jos rano za test? Ne znam koliko nakon implatacije se treba test raditi?

    Svima zelim da sto prije ugledate +!
    CITIRAJ

    6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

    🤵31 👰29

    [lilypie.com]

  • Avatar buhtlica23

    buhtlica23

    Broj poruka: 2044

    Prijavi adminu

    Danas ujutro sam napravila jos jedan test. Ne znam da li ja to od zelje da nesto vidim, vidim drugu crtu ili je stvarno tamo, ali je super super jako svijetla pod odredenim kutom se vidi.

    6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

    🤵31 👰29

    [lilypie.com]

  • anameri

    Broj poruka: 236

    Prijavi adminu

    Stavi sliku 😊 i pricekaj jos par dana pa ponovi test i sretno 😊😊💞💞

    <a href="https://lilypie.com/ [lilypie.com]“><img src=”https://lmtf.lilypie.com/EoQ2p2.png [lmtf.lilypie.com]“ width=”400“ height=”80“ border=”0“ alt=”Lilypie

    Maternity tickers" /></a>
    Stiže nam curica Eva 🌸💝

    32+6 tt. 2231 g - VELIKA CURICA🌸🌸🌸
    36+0 tt. 3240 g 🌸
    31.10. Stigla je Eva 🥰 u 9:15

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.