Imena za dečke

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    10. Srpanj 2018. 07:02

Drage mame, pošto nam u prosincu dolazi dečkić trebamo ideje za ime. Sva klasična imena imamo u užoj obitelji pa se nebi htjeli ponavljati. Zato pišite svoje ideje i olakšajte nam odabir ☺

ami25
    10. Srpanj 2018. 15:24

Pepe ima tema https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/imena-za-bebe-140 pa pogledaj mozda vam se svidi nešto 

💙Bartol💙

rina1410
    10. Srpanj 2018. 23:31

pepe1907

Drage mame, pošto nam u prosincu dolazi dečkić trebamo ideje za ime. Sva klasična imena imamo u užoj obitelji pa se nebi htjeli ponavljati. Zato pišite svoje ideje i olakšajte nam odabir ☺

Nama uskoro dolazi curica, ali za decka sam imala na popisu: Noel, Noah i Elias

mamika3
    11. Srpanj 2018. 09:13

David,Antonio,Mateo

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

11. Srpanj 2018. 09:46

pepe1907

Moj bebač je Mihael 😘, nije baš toliko često a i značenje imena je moćno pa eto...☺️

mamika3
    11. Srpanj 2018. 13:34

Mihael mi je bio medju favoritima,krasno je ime,ali bi ga svi skracivali na Miha pa sam odustala!Ima jos Lukas ,i to mi je lijepo

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

11. Srpanj 2018. 15:16

mamika3

Mihael mi je bio medju favoritima,krasno je ime,ali bi ga svi skracivali na Miha pa sam odustala!Ima jos Lukas ,i to mi je lijepo

Točno tako,svi ga skraćuju,ali i ja ponekad pa mi ne smeta😂😂, je,i Lukas je jako lijepo ime😍🙂

Baby.k
    11. Srpanj 2018. 15:19

Ena31

pepe1907

Moj bebač je Mihael 😘, nije baš toliko često a i značenje imena je moćno pa eto…☺️

I nama u 10.mjesecu stiže Mihael😊😊 I već ga svi zovemo Miha😂

Aneva
    17. Srpanj 2018. 19:55

Ja i muz se uspjeli napokon dogovoriti Leon. 

17. Srpanj 2018. 19:59

Aneva

Ja i muz se uspjeli napokon dogovoriti Leon.

Jako lijepo ime 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI