Drage mame, pošto nam u prosincu dolazi dečkić trebamo ideje za ime. Sva klasična imena imamo u užoj obitelji pa se nebi htjeli ponavljati. Zato pišite svoje ideje i olakšajte nam odabir ☺

Pepe ima tema https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/imena-za-bebe-140 pa pogledaj mozda vam se svidi nešto

💙Bartol💙
Drage mame, pošto nam u prosincu dolazi dečkić trebamo ideje za ime. Sva klasična imena imamo u užoj obitelji pa se nebi htjeli ponavljati. Zato pišite svoje ideje i olakšajte nam odabir ☺
Nama uskoro dolazi curica, ali za decka sam imala na popisu: Noel, Noah i Elias

David,Antonio,Mateo
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moj bebač je Mihael 😘, nije baš toliko često a i značenje imena je moćno pa eto...☺️
Mihael mi je bio medju favoritima,krasno je ime,ali bi ga svi skracivali na Miha pa sam odustala!Ima jos Lukas ,i to mi je lijepo
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mihael mi je bio medju favoritima,krasno je ime,ali bi ga svi skracivali na Miha pa sam odustala!Ima jos Lukas ,i to mi je lijepo
Točno tako,svi ga skraćuju,ali i ja ponekad pa mi ne smeta😂😂, je,i Lukas je jako lijepo ime😍🙂
Moj bebač je Mihael 😘, nije baš toliko često a i značenje imena je moćno pa eto…☺️
I nama u 10.mjesecu stiže Mihael😊😊 I već ga svi zovemo Miha😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji