Imamo li šanse za potpomognutu oplodnju?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bumbalu
    23. Veljača 2017. 20:08

pozz
    recite mi gdje je u zg najbolje otici kod urologa ili u koju kliniku da nam pomognu oko problema azospermije..jer stvarno zelimo bebu..barem jednu..ja pristajem na bilo kakvu terapiju iglama bilo cime,samo da u mojem trbuhu raste jedna mala ljubav...ako ima tko dobru preporuku neka javi...i da se ne ceka po pola god na red i duze...

hvala 
    lp

light
    24. Veljača 2017. 08:26

Moja rođakinja ima istu situaciju i išla je preko HZZO-a. Postoje privatne klinike koje imaju ugovor s njima i možeš preko zdravstvenog kod njih. Nisam sad točno sigurna koja je procedura jer su dugo u tome ali ne plaća se sam postupak ako je indikacija eventualno neka doplata za terapiju. Neka ti netko da više informacija tko je to osobno prošao. Koliko znam i ne čeka se dugo jedino su te same pripreme i pretrage dosta opsežne.

• bumbalu
    26. Veljača 2017. 23:20

hvala na odgovoru...
    nadam se da ce se netko javiti tko je prosao kroz takvi problem pa bude razumio kakva je to zelja za bebom..
    hvalaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.