Hemeroidi u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinaZg1211
    22. Travanj 2019. 21:38

Nisam nasla nijednu temu ,pa cu ovdje. Danas sam primjetila da sam ga dobila. Vanjski. S cime ste tretirale ,sta je dobro a sta nije ( osim kave,slatkog,kruha ) to sam citala. Jel imate i neki svoj provjeren recept ,voljela bi da se povuku do poroda da mi se ne pogorša tada jos vose situacija. Prvi put u životu ih imam 😔

Angelina
    22. Travanj 2019. 22:58

Imala sam ih nekoliko puta u zivotu i to tako da nisam mogla ni hodati ni sjediti. Svi proizvodi koji se prodaju u ljekarnama za mene su bili cisti marketinski trik jer nisu sluzili nicemu. Onda sam probala kantarionovo ulje i hvala Bogu da jesam. Od tada ga koristim za puno toga, a hemoroidi su se povukli taj cas.

• thequeen
    26. Travanj 2019. 16:35

Ja sam isto dobila vanjske. I pri kraju trudnoce su se umnožili. Ginekologica mi je dala Hemoclin, ali mi se čini da je to vise za unutarnje. Rekla mi je da su trudnice imale stvarno dobra iskustva. Ali ja zbog aplikatora to nisam mogla koristiti vise od par dana. Onda san uzela Hemopropin i ne micu nigdi, tako da mislim da ce sa mnom na porod, ali eto barem da se ne povecaju. Pri svakom tusiranju i nakon svake nuzde ih perem hladnom vodom, ujutro i navečer ih mazem Hemopropinom, ako se tusiram u međuvremenu onda i nevenovom masti. Par dana san i stavljala kantoriovo ulje, ali nista. Dobro je sto me ne bole, ne krvare i ne smetaju... :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.