Gubitak ploda,bebe.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aldijana

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Pozdrav zenice,hocu da podijelim iskustvo sa vama. Pisala sam ranije o tome kako mi doktorica nije vidjela nista pa sam se bringt 3 sedmice. I konacno prosle sedmice u cetvrak odem i ona meni potvrdi sve super lijepo se formiralo jos se ne cuje srcana radnja a i to ce biti za dvije sedmice. Kao 6 sedmica sam. Medutim,sinoc dobijem roskasto kravrenje,nisam imala nikakve bolove. Mislila sam hajd ok normlano,do podne gdje pocelo da bude tamnije . Da bi nazvala svoju Dr.ali ona je na godisnjem odem kod njenog zamjenika. Tu dok sam cekala osjecala sam neku vrelinu u donjem dijelu otisla sam u wc kad tamo tamno crna krv. U tome sam dosla na red i objasnila situaciju gdje je Dr.rekla to je normalno u ranoj trudnoci hajde da pogledamo. Dr u ulrazvuk pa u mene da bi me pitala cekaj tebi receno da si 6 sedmica reko da ali ti si po svojoj mestruaciji 11 sedmica da sam se sokirala. Kaze krenulo ke vec izlaziti. Nije se dovoljno ni formiralo nit je bilo srcane radnje. Poslala me za bolnicu. Tamo su mi isto to potvrdili. I po racunanju su rekli kad sam prvi put otisla kod Dr.da ssm bila u 7 sedmici sto je ona precutala i sto me do prosle sedmice lagala da je sve ok. Nemogu da vjerujem i moja mala bebica je nestala koju sam cekala toliko dugo…. zeljala sam sa podijelim sa vama. Budi te zdrave i pazite se. Ja se nadam da cu opet imat priliku za novi pokusaj.😔

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.