Cao mamice i buduce mamice. Ja sam danas usla u 14 tjedan. Osjecam se super i razliciti su mi dan sto se tice mucicne Imam ih od pocetka . Ali imala bih jedno pitanja,grudi su me bas boljele ali danas primjetim da vise ne. Pa sam se prepala da nece doci do necega ne daj boze jer sam kao slusala da grudi moraju da bole. Imma strah zato sto sam imala prosle godine u Decembru pobacaj 11+6. Sta mi vi kazete. Inace bila sam prosle sedmice na kontorli sve je ok bilo. I idem ponovo na kraj Septembra. Hvala vam na odg i veliki pozdrav
Cao mamice i buduce mamice. Ja sam danas usla u 14 tjedan. Osjecam se super i razliciti su mi dan sto se tice mucicne Imam ih od pocetka . Ali imala bih jedno pitanja,grudi su me bas boljele ali danas primjetim da vise ne. Pa sam se prepala da nece doci do necega ne daj boze jer sam kao slusala da grudi moraju da bole. Imma strah zato sto sam imala prosle godine u Decembru pobacaj 11+6. Sta mi vi kazete. Inace bila sam prosle sedmice na kontorli sve je ok bilo. I idem ponovo na kraj Septembra. Hvala vam na odg i veliki pozdrav
Nemoj se bojat....i ja imam dana kad bole da ih ne mogu dotaknut, a nekad ne. Sve je to normalno,ne moras se bojat 🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Nemoj se bojat….i ja imam dana kad bole da ih ne mogu dotaknut, a nekad ne. Sve je to normalno,ne moras se bojat 🥰
Hvala ti mnogo na odg danas opet bole heheh🤣🤣🥳
Ulazim u 15 tt i grudi su mi naravno se vec odavna povećale i bile su bolne do nekih cca.8-9 tjedana. Mialim, i dalje su bolne, ali ne toliko koliko au bile da kad bi skidala grudnjak mi je došlo da plačem. Ne moras se nista zabrinjavati sve je to ok. 😉 Isto kao i bolovi "dolje" jer se sve to širi pomalo. Ima dana da ništa ne osjetim i evo npr. danas nakon vec duljeg vremena opet lagani pritisak. Ispocetka sam se bojala,ali onda me doktor utjesio u nekoliko navrata 🙈 da je sve to normalno i uredu.
Mene vise ubilo u pojam sto mi je sestra na zadnjem pregledu kad me vagala rekla da su 4kg koje sam dobila u zadnja 3.mj previše. 🙄 rekla bi da imam problem inace s kilazom (ni najmanje) pa da mi to govori zbog toga ,no....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji