Grickanje drveta, slikovnica i sl.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar EcioiGabi

    EcioiGabi

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    Drage mame,

    Da li i Vi imate malog dabra kod kuće?

    Radi se o tome da mi bebač, budući da ima 8 zubića, gricka sve redom što dohvati. Najgore su prošli letvica od dječjeg krevetića koja mu je u visini glavice i taman ju lijepo može izrezbarit. Probali smo stavit i dekicu preko krevetića, ali on ju uredno ukloni i nastavi s rezbarenjem, tako da više nema ni boje ni laka na njoj sve je skinuo.

    Druga stvar su slikovnice. Obožava ih listati i gledati, ali kad završi s tim, onda svaka od slikovnice dobije novu rupicu, pa rupu, pa rupetinu, tako da nedostaju već neka slova i slike čak. Obožava grickati karton. Žao mi je ukloniti mu sve slikovnice kada ih obožava gledati, ali na kraju završe u zubićima.

    Da li i Vi imate problema sa sličnim?

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Joj, moja manja curica sve živo grize, moram dobro paziti što ostavim u njenom dohvatu. Od slikovnica, stolaca, stol, kutiju s igračkama, rub na kolicima, cipele, pragove…. Sve grize…. S većom nismo imali te probleme, zato manja sad sve nadoknađuje :D Ja malo popazim da ne pojede rub slikovnice, al kad nisam s njom, pazim da joj nije na dohvatu tak nekaj. Kupila sam joj i krenu i jednu onako plastificiranu slikovnicu pa njih nemože pojest :D

  • Avatar EcioiGabi

    EcioiGabi

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    I mi imamo jednu krpenu slikovnicu i jednu tu kao plastificiranu, ali te mu uopće nisu zanimljive, samo ove koje može “gricnit”. Naš stol i pragovi su za sada sigurni, ali ne za dugo, hehehe, mislim da je samo pitanje vremena kada će shvatit da i to može gricnit.

    Jučer nam je stigao jedan paketić od pošte, naravno ništa od toga što je bilo u kutiji ga nije zanimalo, već samo kutija, koja je naravno, dok smo ga uhvatili, dobila tri rupetine…

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    I moj grize sve zivo, mene, kauc, kutije,… Ne znam rjesenje, pa ono sto mogu maknem iz njegovog vidokruga, a ono sto ne mogu (kauc) za to mu pokusam lijepo objasniti, da se ne smije, ali bas me ne ferma previse. :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Jao, moja je tak lukava, zna da nesmije i gleda kak će strpat u usta kad ne gledam. Il velim ne,ne, ona me gleda i smije se, čim okrenem glavu, evo opet :D Ahhhhhhh….

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.