Grickanje drveta, slikovnica i sl.

Sortiraj odgovore

Najstariji
 • Najnoviji
 • Najstariji
 • Avatar EcioiGabi

  EcioiGabi

  Broj poruka: 41

  Prijavi adminu

  Drage mame,

  Da li i Vi imate malog dabra kod kuće?

  Radi se o tome da mi bebač, budući da ima 8 zubića, gricka sve redom što dohvati. Najgore su prošli letvica od dječjeg krevetića koja mu je u visini glavice i taman ju lijepo može izrezbarit. Probali smo stavit i dekicu preko krevetića, ali on ju uredno ukloni i nastavi s rezbarenjem, tako da više nema ni boje ni laka na njoj sve je skinuo.

  Druga stvar su slikovnice. Obožava ih listati i gledati, ali kad završi s tim, onda svaka od slikovnice dobije novu rupicu, pa rupu, pa rupetinu, tako da nedostaju već neka slova i slike čak. Obožava grickati karton. Žao mi je ukloniti mu sve slikovnice kada ih obožava gledati, ali na kraju završe u zubićima.

  Da li i Vi imate problema sa sličnim?

 • Avatar missha

  missha

  Broj poruka: 689

  Prijavi adminu

  Joj, moja manja curica sve živo grize, moram dobro paziti što ostavim u njenom dohvatu. Od slikovnica, stolaca, stol, kutiju s igračkama, rub na kolicima, cipele, pragove…. Sve grize…. S većom nismo imali te probleme, zato manja sad sve nadoknađuje :D Ja malo popazim da ne pojede rub slikovnice, al kad nisam s njom, pazim da joj nije na dohvatu tak nekaj. Kupila sam joj i krenu i jednu onako plastificiranu slikovnicu pa njih nemože pojest :D

 • Avatar EcioiGabi

  EcioiGabi

  Broj poruka: 41

  Prijavi adminu

  I mi imamo jednu krpenu slikovnicu i jednu tu kao plastificiranu, ali te mu uopće nisu zanimljive, samo ove koje može “gricnit”. Naš stol i pragovi su za sada sigurni, ali ne za dugo, hehehe, mislim da je samo pitanje vremena kada će shvatit da i to može gricnit.

  Jučer nam je stigao jedan paketić od pošte, naravno ništa od toga što je bilo u kutiji ga nije zanimalo, već samo kutija, koja je naravno, dok smo ga uhvatili, dobila tri rupetine…

 • Deleted user

  Broj poruka: 5449

  Prijavi adminu

  I moj grize sve zivo, mene, kauc, kutije,… Ne znam rjesenje, pa ono sto mogu maknem iz njegovog vidokruga, a ono sto ne mogu (kauc) za to mu pokusam lijepo objasniti, da se ne smije, ali bas me ne ferma previse. :-)

  http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

  10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
  04.06.2018. Aleksandar 💙
  [lilypie.com]

 • Avatar missha

  missha

  Broj poruka: 689

  Prijavi adminu

  Jao, moja je tak lukava, zna da nesmije i gleda kak će strpat u usta kad ne gledam. Il velim ne,ne, ona me gleda i smije se, čim okrenem glavu, evo opet :D Ahhhhhhh….

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.