Ginekolog

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Buba13

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav! 
    Zanima me ima li koji ginekolog u Sesvetama, Jelkovcu, na Pešćenici i njihovim okolinama da prima pacijente preko hzzo-a?? Ili kako bih mogla saznati koji prima?

  • marta07

    Broj poruka: 231

    Prijavi adminu

    Nazvati u najbliži HZZO i pitati informaciju. Sretno! Ili neki domovi zdravlja imaju svoji internetsku stranicu pa se vidi na njoj

  • Buba13

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Hvala Marta!

  • nina0308

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Pozdrav, iz Karlovca sam i zanima me jel jos neko placa uzv u trudnoci kod svog ginekologa iako ima ugovor sa hzzo-m  i da za to ne daju racun? Da li mi se isplati ic u HZZO pitat uopcw u vezi toga? 

  • Deleted user

    Broj poruka: 5116

    Prijavi adminu

    Jeli ti dr u bolnici ili je privatnik? Ako je u bolnici ili domu zdravlja onda nebi trebala placati.. Svakako pitaj u hzzo za to jer bi to u trudnoci trebalo biti besplatno osim ako je privatnik onda moras

  • Avatar zadranka86

    zadranka86

    Broj poruka: 1385

    Prijavi adminu

    nina0308

    Pozdrav, iz Karlovca sam i zanima me jel jos neko placa uzv u trudnoci kod svog ginekologa iako ima ugovor sa hzzo-m i da za to ne daju racun? Da li mi se isplati ic u HZZO pitat uopcw u vezi toga?


    Neki doktori ima slucaj kod nas radi preko hzzo ali je kupio sam svoj uzv i naplati nesto minimalno samo eto da ga otplati..jer ovaj koji ima od drzave je stari i valjda nije precizan uopce vise i covik je sam od svojih para kupio uzv i svojim pacijenticama naplati nesto..ali to svi znaju i nitko se ne buni u vezi toga..valjda jer su nhegovi pacijenti pa racunaju rade ostat kod njega i dat koju kunu a da si siguran u taj uzv..sad nezz kako je kod tebe ali znam ovaj slucaj iako ja osbno nisan kod ovog doktora..i ne daje racun covik za to jer su to ubiti njegovi novci..a sto reci drzavi je tesko sve nazalost sufinancirat a aneke stvari s vrimenom triba zaminiti a njihova politika je ne daj7 novi jer je stari u funkciji a njih ne zanima to sto on vise nije precizan nit prati danasnje stoljece…eto ovakav slucaj imam tu u svom mistu..

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]

  • nina0308

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    A nisam sigurna jel njen uzv il' od drzave al ne naplaćuje samo uzv nego vise manje sve. Moj ginekolog kod kojeg sam isla je bio kad sam ga trebala na godišnjem 3tjedna pa ga je mijenjala ova sad ginekologica i ona mi otvorila bolovanje,a kad sam se htjela vratiti svome rekli su mi da ne mogu posto je ona otvorila bolovanje..trebala bi onda zatvoriti pa 2tjedna raditi pa kod svog ginekologa otic da mi otvori ponovo sto mi se nije bas isplatilo. 

  • Avatar Lavica27

    Lavica27

    Broj poruka: 3400

    Prijavi adminu

    Ma nina kakve su to gluposti! Prvo, bila je velika hajka posvuda po medijima bas z karlovac pred koju godinu jer su naplacivali a nisu smjeli. To prvo. A drugo ne glupost ako ga je ona mije jala i ona ti otvorila bolovanje nek se njih dva dogovore a ne ti nazad na posao. Uzasno me ljute doktori koji se drze kao da su iznad svega jer eto,doktori su. Slobodno otidji za oboje pititai u HZZO.

    [lilypie.com]

  • nina0308

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Da li je tko išao kod nekog privatno na obicni uzv pregled? Koje su cijene otprilike? Moja je na godišnjem 3 tjedna pa bi htjela ic vidit jel sve uredu sa bebom,jer me narucila tek za mjesec dana na kontrolu,a zadnji uzv sam radila prije 3tjedna,nekako mi dugo to cekat.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.