Endometrioza?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kana_

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Drage žene,
    Sumnjam da bolujem od endometrioze. Imam 24 godine, i ovi simptomi traju mi već zasigurno godinu ako ne i više. Imam bolne spolne odnose. Kao da me partner udari u neku točku i ti bolovi znaju trajati i do nekoloko dana. Javljaju se u donjem djelu zdjelice u predjelu maternice, ili mokraćnog mjehura, nisam ni sama sigurna i budu kao grč koji ne staje, tek nakon nekoliko sati popušta ali ostaje u obliku napetosti ili napuhanosti. Isto tako prije sam imala uredne cikluse a sada mi ciklus bude uvijek zakašnjeli, otpilike 37 dana. Bol se javlja i nakon obavljanja velike i male nužde. Muče me i problemi sa izmjenom zatvora i laganog proljeva te mi je stolica najčešće tanka i meka. Nedavno sam iz gore navedenih razloge posjetila ginekologa neposredno prije menstruacije, na ultrazvuku je vidio pozamašnu količinu slobodne tekučine u zdjelici ali je rekao da se ne brinem da to moze biti normalno prije menstruacije te me poslao vaditi krv i napravili smo papu i briseve. U krvi imala sam nešto povišen crp. A brisevi i papa uredni. Dobila sam i antibiotik u slučaju da je upala. Ponovili smo pregled nakon menstruacije i tekučina se povukla. Nikada na pregledu nisu bile vidljive nikakve ciste i nepravilnosti. Ponekad sam znala imati smeđi iscjedak između menstruacija. Zanima me da li je moguće da je bezobzira na to moguća endica jer ja apsolutno sve simptome endice imam. I što po pitanju toga mogu učiniti.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.