Prirodni lijekovi za prehladu za dojilje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZvrkaZbrka
    05. Listopad 2014. 18:55

Drage mame, 

Majka sam malenog anđela starog 2 i pol mjeseca, dojim i dečko super napreduje, ali imam pitanje na koje nisam naisla kvalitetan odgovor. Naime, prehladila sam se, šmrcam, kišem neprestano i prije bih za imunitet narezala na kockice đumbir i prelila medom, ostavila preko noci i to pila s vodom, čajem ili na zličicu i stvarno mi je pomagalo, za podizanje imuniteta savršen recept. A sad nisam sigurna da li smijem s tim si pomoći jer sam našla dvojake informacije i za konzumiranje đumbira i meda kod dojilja. Da li imate vi možda kakva iskustva i ako ne, kako si prirodnim putem pomoći da to šmrcanje i kihanje prestane? 

Zahvalna mama Irena

DarijaZ
    08. Listopad 2014. 21:47

...za smrcanje i kihanje, opcenito upale sinusa i slicno, preporucam ispiranje nosa..
    Ima u ljekarni za kupiti rog za ispiranje nosa i soli, super stvar....meni kod mojih zescih upala sinusa i zastopanog nosa pomoglo vise od raznoraznih kapi i inhaliranja...a trajanje prehlade se prepolovilo...mozes ispirati nos par puta dnevno bez straha od iritacija ili neceg, bolje od kapi definitivno!

• ZvrkaZbrka
    13. Listopad 2014. 23:10

Hvala na savjetu, probat cu rog iduci put, cula sam vec za to ali se nikad ne sjetim kupiti. 
    Dakle pocela sam samo s medom i nije dobro zavrsilo, osipala sam se sva. Doduse ja ga nikad nisam voljela ali kad je bilo kriticno sam pregrmila. Tako da do đumbira nisam ni dosla u toj kombinaciji. Sva sreca, drugi dan mi se nos smirio, sve se vratilo na svoje i nisam imala potrebe za intervencijom. Ali smo u potrazi za medunom, on je za ljude kojima smeta med, pa cu to probati preventivno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.