Drage mame, Majka sam malenog anđela starog 2 i pol mjeseca, dojim i dečko super napreduje, ali imam pitanje na koje nisam naisla kvalitetan odgovor. Naime, prehladila sam se, šmrcam, kišem neprestano i prije bih za imunitet narezala na kockice đumbir i prelila medom, ostavila preko noci i to pila s vodom, čajem ili na zličicu i stvarno mi je pomagalo, za podizanje imuniteta savršen recept. A sad nisam sigurna da li smijem s tim si pomoći jer sam našla dvojake informacije i za konzumiranje đumbira i meda kod dojilja. Da li imate vi možda kakva iskustva i ako ne, kako si prirodnim putem pomoći da to šmrcanje i kihanje prestane? Zahvalna mama Irena
Drage mame, Majka sam malenog anđela starog 2 i pol mjeseca, dojim i dečko super napreduje, ali imam pitanje na koje nisam naisla kvalitetan odgovor. Naime, prehladila sam se, šmrcam, kišem neprestano i prije bih za imunitet narezala na kockice đumbir i prelila medom, ostavila preko noci i to pila s vodom, čajem ili na zličicu i stvarno mi je pomagalo, za podizanje imuniteta savršen recept. A sad nisam sigurna da li smijem s tim si pomoći jer sam našla dvojake informacije i za konzumiranje đumbira i meda kod dojilja. Da li imate vi možda kakva iskustva i ako ne, kako si prirodnim putem pomoći da to šmrcanje i kihanje prestane? Zahvalna mama Irena
meni je med gotovo svakodnevno na jelovniku, da li na kruhu, čaju... kaj god... za đumbir ti nezz, ali sumnjam da može škodit.. ti slobodno probaj pa prati kod malenog ako bude kako reagirao znaš od čega je
url=https://lilypie.com]
...za smrcanje i kihanje, opcenito upale sinusa i slicno, preporucam ispiranje nosa..
Ima u ljekarni za kupiti rog za ispiranje nosa i soli, super stvar....meni kod mojih zescih upala sinusa i zastopanog nosa pomoglo vise od raznoraznih kapi i inhaliranja...a trajanje prehlade se prepolovilo...mozes ispirati nos par puta dnevno bez straha od iritacija ili neceg, bolje od kapi definitivno!
Hvala na savjetu, probat cu rog iduci put, cula sam vec za to ali se nikad ne sjetim kupiti.
Dakle pocela sam samo s medom i nije dobro zavrsilo, osipala sam se sva. Doduse ja ga nikad nisam voljela ali kad je bilo kriticno sam pregrmila. Tako da do đumbira nisam ni dosla u toj kombinaciji. Sva sreca, drugi dan mi se nos smirio, sve se vratilo na svoje i nisam imala potrebe za intervencijom. Ali smo u potrazi za medunom, on je za ljude kojima smeta med, pa cu to probati preventivno
Sortiraj odgovore
Najstariji