Druženje s frendicama za vrijeme trudnoće - vaša iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar missMAMA

    missMAMA

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    U trudnoći se sve mijenja pa tako i naš društveni život. Što vam najviše nedostaje? Obično se s frendicama družimo u kafićima gdje zna biti zadimljeno, u kasnim noćnim satima, fale li vam ponekad ti trenuci? Kako se sad družite? Da li se više družite s frendicama koje su već rodile?

  • Avatar Minie

    Minie

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Pozdrav! Ja sam primjetila da od kada sam ostala trudna da mi svi idu na zivce 😂 inace sam drustvena, nisam nervozna i imam dosta cura koje stvarno volim i koje nazivam prijateljima. ALI, neznam sto mi se to okrenulo u glavi, nemam volje se druziti na kavama, pa cak bi komunicirati preko mobitela. Svi su mi tako naporni 🙈 ne zanimaju me price, pa ni savjeti. Meni je dovoljno znati da su svi zivi i zdravi i to je to 😅
    Puno radje vrijeme provodim sa svojim partnerom, psima, sa obitelji ili sama.
    Da li imat slicno iskustvo?

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.