Pozdrav drage! Imam 35 godina, dva spontana iza sebe u prosloj godini. Rezerva jajnih stanica je gotovo nepostojeca, a ocito ovo malo sto je ostalo je loše kvalitete stoga mi nam preostaje samo donacija jajnih stanica. Molim vas podijelite iskustva❤️
1. kakvu dijagonozu ste imale
2. za koju polikliniku ste se odlucile i da li ste bile zadovoljne pristupom
3. kakav ishod je bioHvala puno❤️❤️
🙎🏼♀️ 35god, 0.1 AMH 🙁
🙎🏻♂️ 35god
•05.2023. Prva trudnoća - spontani u 6tjednu💔
•09.2023. Druga trunoća - missed ab. u 6tjednu💔
•28.06.2024. Sveti duh, IVF, prvi pokušaj - injekcije Ovaleap i Menopur - niti jedan folikul
Žao mi je zbog svega što prolaziš, i potpuno razumem tvoju potrebu da čuješ iskustva drugih žena koje su bile u sličnoj situaciji. Nadam se da ćeš dobiti korisne informacije i podršku od drugih.Ako ti mogu pomoći sa informacijama o opcijama ili procesima vezanim za donaciju jajnih stanica ili ako ti je potrebno više informacija o specijalizovanim klinikama, slobodno se javi. Svako iskustvo je drugačije, ali važno je imati podršku i savete na tom putu. ❤️
dordle
Pozdrav drage! Imam 35 godina, dva spontana iza sebe u prosloj godini. Rezerva jajnih stanica je gotovo nepostojeca, a ocito ovo malo sto je ostalo je loše kvalitete stoga mi nam preostaje samo donacija jajnih stanica. Molim vas podijelite iskustva❤️
1. kakvu dijagonozu ste imale
2. za koju polikliniku ste se odlucile i da li ste bile zadovoljne pristupom
3. kakav ishod je bioHvala puno
Cao Marchy89,
Da malo pokrenemo temu, pa mozda se neko javi.
I mene interesuje donacija i iskustva.
Do sad 7 neuspjesnih transfera i jedna prirodna biohemijska.
Rezerve JC jos super dobre s obzirom na godine.
Razmisljamo o donaciji jer godine lete a nista se ne desava. :(
Hvala.
LP
🧍42 sve u redu
🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
- Pokusavamo od 2020.
- 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
- 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
- 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni
Sortiraj odgovore
Najstariji