Donacija jajnih stanica - Prag, Češka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marchy89

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Pozdrav drage! Imam 35 godina, dva spontana iza sebe u prosloj godini. Rezerva jajnih stanica je gotovo nepostojeca, a ocito ovo malo sto je ostalo je loše kvalitete stoga mi nam preostaje samo donacija jajnih stanica. Molim vas podijelite iskustva❤️
    1. kakvu dijagonozu ste imale
    2. za koju polikliniku ste se odlucile i da li ste bile zadovoljne pristupom 
    3. kakav ishod je bioHvala puno❤️❤️

🙎🏼‍♀️ 35god, 0.1 AMH 🙁
    🙎🏻‍♂️ 35god
    •05.2023. Prva trudnoća - spontani u 6tjednu💔
    •09.2023. Druga trunoća - missed ab. u 6tjednu💔
    •28.06.2024. Sveti duh, IVF, prvi pokušaj - injekcije Ovaleap i Menopur - niti jedan folikul

• tledgefrontal

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Žao mi je zbog svega što prolaziš, i potpuno razumem tvoju potrebu da čuješ iskustva drugih žena koje su bile u sličnoj situaciji. Nadam se da ćeš dobiti korisne informacije i podršku od drugih.Ako ti mogu pomoći sa informacijama o opcijama ili procesima vezanim za donaciju jajnih stanica ili ako ti je potrebno više informacija o specijalizovanim klinikama, slobodno se javi. Svako iskustvo je drugačije, ali važno je imati podršku i savete na tom putu. ❤️

dordle

• Zana43

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Marchy89

Pozdrav drage! Imam 35 godina, dva spontana iza sebe u prosloj godini. Rezerva jajnih stanica je gotovo nepostojeca, a ocito ovo malo sto je ostalo je loše kvalitete stoga mi nam preostaje samo donacija jajnih stanica. Molim vas podijelite iskustva❤️
    1. kakvu dijagonozu ste imale
    2. za koju polikliniku ste se odlucile i da li ste bile zadovoljne pristupom
    3. kakav ishod je bioHvala puno

Cao Marchy89,
    Da malo pokrenemo temu, pa mozda se neko javi. 
    I mene interesuje donacija i iskustva.
    Do sad 7 neuspjesnih transfera i jedna prirodna biohemijska.
    Rezerve JC jos super dobre s obzirom na godine.
    Razmisljamo o donaciji jer godine lete a nista se ne desava. :(
    Hvala.
    LP

🧍42 sve u redu
    🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
    - Pokusavamo od 2020.
    - 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
    - 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
    - 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.