Dojila tuđu bebu: 'Nadam se da bi svaka žena napravila ovo za moje dijete'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marinavjeko

    Marinavjeko

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Kad sam ja rodila svoje 3 poredu djete bila je prekrasna djevojcica svim silama sam se trudila da ju dojim babica me omalovazavala da nezelim dojiti da sam nesposobna itd.pedijatrica je govorila da moram biti strpljiva probala mi stisnuti dojku ali mlijeka ni kapi nije bilo znala sam po cijelu noc probdjet s djetetom u ruci i dojkom u ustima ali bezuspjesno bila sam na rubu ocaja samnom u sobi je lezala gospoda koja je rodila sincica uvjek mu je jedna dojka bila dovoljna drugu se patila izdajala i baca mlijeko skupila sam hrabrosti i zamolila ju dali bi htjela podojit i moje djete na sto je odmah pristala i moja djevojcica vise nije plakala a pocela je dobivati na kilazi bit cu joj zahvalna do kraja zivota u dobrim smo odnosima i dan-danas kao i nasa djecica tko god moze pomoci na taj nacin neka pomogne i sama bi to napravila da nemam problema kad se beba ozivi ja mlijeka imam na pretekkad rodim nemam ni kapi receno mi je kasnije da imam neki hormonski poremecaj rodila sam osmero djece ni jedno nisam mogla dojit to mi je pretesko padalo a da nepricam na koje sam nerazumjevanje u rodilistu naisla sada bi to bila duga prica….

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Rano sam obadva puta oatala bez mlijeka i dobivali su Bebimil!Ne bi vjerovali,zivi su i zdravi!Nisam osjecala krivnju ni griznju savjesti!Zasto bi?Lijepo su napredovali,nista im nije falilo!Dohranu sam pocela sa 6 mjeseci….Kad sam rodila prvo dijete imao je velik apetit i stalno bio gladan!U bolnici je spavao samo kad bi ga oni dohranili!Ostalo vrijeme je proveo meni na rukama!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.