Dojenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aria

    Broj poruka: 37

    Prijavi adminu

    https://klokanica.24sata.hr/beba/dojenje/da-sam-mu-dala-samo-jednu-bocicu-jos-uvijek-bi-bio-ziv-9528 [klokanica.24sata.hr]
    😢
    Nikad mi nece biti jasno zasto toliko forsiraju dojenje,da je dijete cijeli dan na sisi kao da je stalno gladno. Slazem se da je majcino mljeko najbolje.al ako neide onda neide.
    Svi se uglavnom ponasaju kao da je ad otrov. Koliko djece je hranjeno ad-om i ziva i zdrava. Radje i kombinirati ad i dojenje ako je majcino mlijeko slabo. 
    A kad me pitaju dal dojis pa rogove dobijem. Svima je to prvi sto pitaju,ako ne zasto ne. Mislim si sta vas briga,moja stvar ja znam zasto.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.