Djeca na Facebooku

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar TajanaT

    TajanaT

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Dragi roditelji, dopuštate li svom djetetu da nakon navršene 13. godine otvori profil na društvenim mrežama kao što je Facebook? Imate li pristup njegovom profilu i kontrolirate li što radi na Internetu?

  • Avatar antea11

    antea11

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Od mog muža nećakinja ima 10 god  i već ima profil na Fejsu, i preko 100 frendova.

  • Avatar sandra.porcer

    sandra.porcer

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Vasa iskustva…kada skolarcu dopustiti koristenje fb?

  • Avatar daria.cabrij5

    daria.cabrij5

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Što se tiče konkretno fb,mislim da imaju jako puno vremena za to,jer ja imam 37god,a za fb znam tek 2god,što i jesam na njemu. Ne trebaju baš čekat do tada,al fb nije za njih mlađe od 20god iako ih takvih ima i previše na tome. FB sam po sebi ne nosi uvijek dobre i željene strane,čak i loše,jer i podaci se mogu zlouptrebit,a klinci su znatiželjni sami po sebi, Nek se oni bave sportom,što je puno zdravije i korisnije od kompj!

  • Crvenkapica

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    da, i ja poznajem dijete ispod 13 g koje ima otvoren profil na fejsu. moja kćer je s tom malom išla u istu vrtićku grupu. dakle, neki imaju fejs od vrtića. meni je to s 13 g taman. ipak su oni generacija koja nigdje ne ide bez mobitela, tableta, i pad -a itd… ako je pod kontrolom roditelja sve ok

  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Moje cure 15 i 12 imaju svoj profil no njime se koriste samo u našoj blizini tako da možemo kontrolirati što rade.Nije to ništa loše ipak smo u 21 st. pa ne možemo mjeriti naše doba i ovo jer budućnost ide naprijed a ne natrag.

  • Avatar Dubravka

    Dubravka

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Grozim se facebooka, i sveg lošeg što donosi.A još više neodgovornih roditelja koji maloj djeci dopuštaju facebook profil. Upravo čitamo po portalima o muškarcu od 50 i nešto godina koji je putem facebooka vabio 13-godišnju djevojčicu i na kraju je oteo. Užas!

  • mama@

    Broj poruka: 1365

    Prijavi adminu

    Moj sin ima fb profil od svoje 10-te godine, ali je logiran preko maila koje samo mi imamo pristup… i naravno, nije na njemu ako mi nismo u blizini…
    Pratimo ga i nikada ne bih dozvolila da bez nadzora bude na internetu općenito….
    Znamo svi da novo doba donosi i promjene… pa eto…mijenjajmo se 

    [lilypie.com]

  • kiki46

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Moj sin ima 9. godina, a u njegovom razredu je još prije godinu dana 50 % učenika imalo fb. I on sada traži,  a razlog mu je, da bi se dopisivao s prijateljima , a jedni od drugih su udaljeni 500-tinjak metara. Smatram da je to jako, jako prerano, jer ta djeca ne izlaze van i ne znaju se igrati. I eto što ti nosi 21. stoljeće.

  • lucija8

    Broj poruka: 67

    Prijavi adminu

    Meni cak nije ni toliko do fejsa kao totalne gluposti za djecu nego krsenja pravila.Pravilo je da djeca ispod 13 god nemaju sta radit na fejsuPprema tome ti isti roditelji koji dopustaju djeci ispod 13 god onda isto mogu dopustit voznju auta prije 18-te.
    Osobno svoje dijete ucim da se zakon i pravilo mora postivati.Ako mu sada dopustim sta ce bit kasnije.Moja obaveza je odgojit postene ljude,a ako vec tu popustim gdje je uloga mene kao roditelja.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.