Djeca i sport: Do osme bez natjecanja

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hany

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Kao mama izuzetno živahnog peto-godišnjaka koji živi u stanu, već sam u dilemi kada, gdje i kako početi usmjeravati tu silnu energiju.S tim u vezi dobro je čuti riječ stručnjaka da je još uvijek prerano za neko profesionalno sportsko usmjeravanje. Osobno sam mišljenja da treba podržati djecu u svemu čime se žele baviti, a poslije će sami odlučiti da li im se to sviđa ili ne. Što više sportova i /ili hobija  isprobaju, bolje će znati što im odgovara, a što ne.

    Hany

  • tanja22

    Broj poruka: 44

    Prijavi adminu

    I ja imam isti problem i u potrazi sam  za dobrom sportskom školom za svog sedmogodišnjaka i kčer 3,5 g. Mislimo da je već vrijeme da ih negdje usmjerimo.

    tanja

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.