Dijete iz Afrike

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TomTom

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Znao sm u medijima čitati o različitim slučajevima posvajanja iz drugih zemalja. Priče do kojih sam došao su uglavnom bile o negativnim iskustvima. Kakav je vaš stav, bi li se, ako razmišljate o posvajanju, odlučili na posvjanje izvan Hrvatske?
    Odakle krenuti u tom slučaju, kome se obratiti?

  • tamara

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Kada bi posvajala dijete, voljela bi da to bude dijete iz Hrvatske i to iz jednostavnog razloga, zašto ne “spasiti” prvo hrvatsku dječicu no čitala sam  da kod nas ima više potencijalnih posvajatelja nego djece za posvojiti i to se odnosi samo na posvajanje djece od 0-3 god.,(djeca te dobi su najviše tražena) pa se zato budući posvajatelji raspituju za djecu van Hrvatske. Da li netko zna da li uopće i na koji način naš zakon podržava posvajanje van Hrvatske?Ako bi i htjela posvojiti, recimo, dijete iz Afrike, apsolutno bi cijeli proces morao biti legalan.

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    U članku “Sve što trebate znati o posvojenju djeteta” možete pronaći i podatke o tome kako posvojiti dijete iz inozemstva: https://klokanica.24sata.hr/zelim-dijete/posvajanje-i-udomljavanje/sve-sto-trebate-znati-o-postupku-posvojenja-djeteta-521 [klokanica.24sata.hr]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.