Dijeljenje, druženje s drugom djecom i roditeljima

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Vaga2

    Vaga2

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    U druženju s nekim roditeljima primjetila sam da potiču djecu da ne daju svoje stvari, da se igraju samo sa bratom/sestrom, pogotovo kad smo u parku ili na plaži. Jučer je jedan čovjek otišao toliko daleko da je mom djetetu odgurnuo ruku s autića njegovog djetea! Ja sam još u šoku jer smatram da je to nestabilno ponašanje od srtane tog roditelja, i smatram da ima nekih psihičkih problema. Jesam li ja u krivu ili? Jer ne vidim ništa loše da se djeca međusobno igraju, dijele…i mislim da se ne smijemo previše mješati u dječju igru(osim ako je nužno potrebno zbog nasilja, a moje dijete nije takvo, već je željno igre s drugom djecom).

  • Avatar didich

    didich

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    slazem se s tobom,pa nek se igraju i dijele ne vidim problem u tome.uostalom,oni su mali istrazivaci i zele sve vidjeti.ne razumijem reakciju tog roditelja..pa nebi mu tvoje dijete uzelo tu igracku za doma!!

  • Avatar Vaga2

    Vaga2

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Ne znam, ja to ne razumijem. I mi svoje igračke dijelimo bez problema, naravno da dijete neće uzeti za doma!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.