Dar za prvu pričest

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Dubravka

    Dubravka

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Uskoro nam se bliži prva pričest i moram prinati da se grozim pomisli što pokloniti djetetu. Još mi je gore kad čujem priče sa strane o ljudima koji dižu kredite da bi kupili nešto djetetu. Sve mi je to ludo. Koji su vaši savjeti?

  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Ma mislim stvarno!! Kredite! Moja mala također ima pričest ove godine ali mi ni u čemu ne pretjerujemo.Nek drugi kupuju svojoj djeci što god požele pa će im kasnije skakat po glavi.No i ti roditelji koji pretjeruju obično su gori od djece tako da djeca nisu kriva ako očekuju neki DOBAR poklon.Moja djeca znaju da mama i tata ne mogu kupiti nešto veliko i moram priznati da nikad nisam kupila isključivo za pričest poklon,a imam četvero djece od koje je dvoje bilo na pričesti.Obično su si kupile poklone od novaca koje su dobile na dar od djedova i bake,kumova..I sa proslavom ne pretjerujemo..Damo ispeći peku,ja napravim dva tri kolača,a na proslavi su samo krsni kumovi i naši roditelji.To je sve.Čemu se zaduživati i pretjerivati te raditi nešto iznad svoje mogućnosti.Nas je malo ali veselo i ne moram lupat glavom kako  ću sutra kupiti kruh i mlijeko.A što je najvažnije djete je sretno i zadovoljno!

  • Avatar mallamonika

    mallamonika

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Ja ne bih pretjerivala s poklonima. Nekako uvijek za takve prigode gledam da bude do 500kn, mada je i to nekad teško naći.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.