Dali sam trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gabi1304
    26. Ožujak 2023. 14:17

Cao nova sam ovdje imam 24 godine ja i suprug zelimo bebu vec 3 godine radimo na tome ali kako mi se cini ne uspijeva nam ....
    Kasnila mi je menstruacija otprilike 3 tjedna i nekoliko dana ..odnose smo imali nezasticene jer kao sto sam rekla radimo na bebi...inace imam 52 kile i pocela sam u zadnje vrijeme da jedem jako puno povrca a nisam inace obozavatelj brokule dok sam u to vrijeme to pocela jeat makar iskreno nisam ni posumnjala na trudnocu i u ta 3 tjedna ja sam prenaglo dosla na 55 kila .
    Ugl.grudi su mi bile jako nateknute i bolne nisam mogla ni hodati koliko su me boljele niti spavati cak mi je i grudnjak smetao...da bi ja 22.3.2023 isla kupiti test za trudnocu jer iskreno nisam toliku paznju dala da mi kasni tek kad sam vidjela po kalendaru vidjela sam da mi kasni 12 dana i 22.3.23 odem da kupim test kad sam primjetila da sam mokra i odem u wc i vidim kao malo krvi al smede boje ...
    I na kraju test nisam napravila jer sam mislila da sam dobila  i imala sam jake bolove da mi ni tableta nije pomogla.
    da bi drugo jutro iz mene komadi izasli i napravim test tek sutra dan i vidi se kao neki plus al jedva dal mi mozete reci dal je to imao ovako nesto?

Meli18
    27. Ožujak 2023. 07:34

Nazalost, sve mi lici da si imala spontani..
    Jesi li bila kod doktora? Jeste radili kakve pretrage, i ti i suprug? Preporucuje se da se ide doktoru ili specijalista humane reprodukcije, ako ne dode do trudnoce u godinu dana (ili 6 mjeseci za zene koje imaju +35)
    Mozda bas ovaj ciklus bude dobitan.. Ali, moras pratiti i ako ce ti kasniti menstruacija, napraviti test i javiti se doktoru (i reci mu sta je bilo u proslom ciklusu ako vec nidi). Mozda si imala nizak progesteron pa se desilo ono sto se desilo (ili zbog puno drugih faktora) ali, naravno, nisam doktor i ne znam da li si uopce bila kod ginekologa, da li imate zdravstvenih problema itd... 
    Sve u svemu, samo hrabro i sretno 🤞🏻

• Gabi1304
    27. Ožujak 2023. 08:56

Meli19 puno hvala puno mi znaci vasi savjeti iskreno premlada sam i neznam neke stvari 

• sara27
    28. Ožujak 2023. 20:38

Pozdrav drage žene majke imam jedno pitanje. Naime ja i muž već neko vrijeme pokušavamo imat djete. Ovaj mj. smo imali češći odnos. Zadnja M mi ej bila 9.3. i trajala do 13.3. odnos smo imali dan prije O i na dan same O. Pošto je još mozda prerano za test mene zanima dali se kojoj od vas desilo da nakon ovulacije nije imala nikakav ili jako jako lagan iscjedan. Meni se sad ovo tek prvi put od kada pokušavamo  desilo da ili ga nemam ili je full malo . pa me zanima dali je mozda to neki simptom da sam trudna. 
    oprostite možda malo blesavo pitanje al tražim po internetu al bezuspješno. 

Meli18
    29. Ožujak 2023. 07:24

sara27

Pozdrav drage žene majke imam jedno pitanje. Naime ja i muž već neko vrijeme pokušavamo imat djete. Ovaj mj. smo imali češći odnos. Zadnja M mi ej bila 9.3. i trajala do 13.3. odnos smo imali dan prije O i na dan same O. Pošto je još mozda prerano za test mene zanima dali se kojoj od vas desilo da nakon ovulacije nije imala nikakav ili jako jako lagan iscjedan. Meni se sad ovo tek prvi put od kada pokušavamo desilo da ili ga nemam ili je full malo . pa me zanima dali je mozda to neki simptom da sam trudna.
    oprostite možda malo blesavo pitanje al tražim po internetu al bezuspješno.

Svaki ciklus je ciklus za sebe. Ja sam ponekad imala puno iscjetka, ponekad manje, ponekad ga uopce nisam imala, nema pravila 😊
    Nitko ti ne moze reci da li si trudna ili ne, samo test to moze pokazati... Najbolje ga napraviti kada si sigurna da ti kasni menstruacija 😊
    Sretno 🤞🏻

• Gabi1304
    30. Ožujak 2023. 13:20

Cao zene
    Imam pitanje danas sam vadila betu daj mi reci te ako je biokemijska trudnoća dali se to vidi?
    I kolika mora biti beta sko je biokemijska trudnoća 

Miljevićka08.02
    17. Travanj 2023. 10:43

Lp curke, zene, majke, kraljice. 
    Mjesecnicu sam trebala dobiti 09.04.2023, ali nisam a prošlo je vec 8 dana kako je nemam, sad mene zanima da li je ovo pozitivan test za trudnoću. 
    Lp 🤗🤗
    https://ibb.co/qBRTfbx

SAYuRI
    17. Travanj 2023. 10:55

Miljevićka08.02

Mjesecnicu sam trebala dobiti 09.04.2023, ali nisam a prošlo je vec 8 dana kako je nemam, sad mene zanima da li je ovo pozitivan test za trudnoću.
    Lp 🤗🤗

Nije …

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Mašnica_22
    17. Travanj 2023. 15:49

Stvarno mi nije jasno zašto pojedini imaju potrebu ulaziti na ovaj forum samo da bi liječili svoje frustracije time što će kratko i drsko odgovarati na razne postove žena koje su zaista samo dosle na ovaj forum da potraže pomoć. Ako već nećete normalno odgovoriti i uz taj svoj odgovor dati bar malu podršku, ne znam zašto i odgovarate uopšte kad niko vas direktno nije nista pitao. Znači naša dobra volja da li ćemo nekome pomoći ili ne. A u ovom slučaju vi ne da pomažete, nego čak šta više ubijete svaku nadu za ikakvim dobrim ishodom. Bolje se malo opustite, izadjite van, udahnite par puta i izbrojte do tri, pa onda udjite na forum sa malo vise pozitive 😉

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• Mašnica_22
    17. Travanj 2023. 15:53

Miljevićka08.02

Lp 🤗🤗

Ja bih ti savjetovala da odeš na pregled. Ako ti kasni 8 dana druga crtica bi trebala biti jača. A možda je i ovulacija kasnije bila što ti ja od srca želim. Pozdrav ☺️

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI