Hey ovako imala sam odnos dan prije menstroacije i decko je svrsio u mene... Drugi dan isto tako i treci dan...menstroacija mi kasni....imam bolove u doljnjem djelu trbuha i u ledima ponekada mi se zavrti ali onako na trenutak..pa sada mene zanima dali postoji mogucnost da sam trudna ?
Hey ovako imala sam odnos dan prije menstroacije i decko je svrsio u mene… Drugi dan isto tako i treci dan…menstroacija mi kasni….imam bolove u doljnjem djelu trbuha i u ledima ponekada mi se zavrti ali onako na trenutak..pa sada mene zanima dali postoji mogucnost da sam trudna ?
Kad je ovulacija bila? Napravi test?

25.2 je ovulacija bila…nisam jos radila test
Napravi test i onda si mirna

Cure i zene drage...
Prosli mjesec menstruacija je kasnila par dana, dosla tek 34.dan ciklusa.
E sad, odnose sam imala 14.,15. i 16. dan iduceg ciklusa, tj.tocno u vrijeme ovulacije, ako cu racunati po regularnom rasporedu.
Kontracepciju ne koristimo, vec metodu prekinutog s., pa sta bude-bude.
Decko je zadnji put rekao da mu je malo "pobjeglo"...i prema regularnom rasporedu sad mi kasni jedan dan.
Simptoma nikakvih.
S obzirom na zadnje kasnjenje, nisam sigurna bih li uopce trebala 14., 15. i 16. dan smatrati plodnima, i postoji li uopce realna mogucnost trudnoce s tim njegovim "malo pobjeglo"?
Nismo planirali, ali ne bi mi bilo ni mrsko, pa sam malo nestrpljiva 😁
Unaprijed hvala!
25.2 je ovulacija bila…nisam jos radila test
Napravi test i onda si mirna
Napravit cu moram malo pricekati imali smo odnos 9.3 ,10.3 mi trebala doci menstroacija ali spavali smo i 9.3 i druga 2 dana i svaki puta je svrsio u mene
pozdrav kasnimi menz trebala sam, dobit 6ga ili 7 marta ali nema nista bolime ispod trbuha i grudi i cesto mokrenje a zelim dete imam vec 2 a nikad vako problema nisam imala lp ako moze neki odg
Moguće je i od toga malo ostati. Moguće je. Kalendari pretpostave ovulaciju, što ne znači da je tad i bila. Meni je kalendar rekao da je ovulacija bila 14dc,a bila je zapravo 20 dc. Spermici mogu preživjeti i do 72 sata, a jajna stanica do 24 sata... A ovulacija se događa u roku 48 sati od najviše razine lh, tako da je moguće sve. Napravite testove, izvadite betu, ili se naručite ginekologu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji