Trebala sam dobiti menstruaciju 17.02.,a ja sam ju dobila 23.02.,zanima me dali je to bio plodni dam ,jer smo ja i dečko imali spolni odnos i svršio je po meni i zatim me prstima zadovoljavao i ostalo mu je dosta sperme po prstima i gurnuo i je u mene. Dal postoji šansa da sam trudna. Inače mi je menstruacija redovita. Hvala
Pozdrav svima.. oprostite ako sam fulala temu.
Ima li itko iskustva s mlijecnim iscjedkom iz dojke u sredini ciklusa. Menstruacija mi je prosla prije 10 dana, kasnila je dva dana al je dosla. Nedugo nakon su me grudi pocele boljeti kao pred menstruaciju i na stisak mi izlazi-mlijeko 😱. Jos uvijek me bole na dodir i pomalo su zabrinjavajuce otekle. Prestala sam dojiti ima 3 god. Cisto sumnjam da ima ikakve veze s tim.
Ima li itko iskustva s mlijecnim iscjedkom iz dojke u sredini ciklusa. Menstruacija mi je prosla prije 10 dana, kasnila je dva dana al je dosla. Nedugo nakon su me grudi pocele boljeti kao pred menstruaciju i na stisak mi izlazi-mlijeko 😱. Jos uvijek me bole na dodir i pomalo su zabrinjavajuce otekle. Prestala sam dojiti ima 3 god. Cisto sumnjam da ima ikakve veze s tim.
Da li je menstruacija bila kao i inace, iste kolicine, trajanja i sl? Mozda je u pitanju trudnoca.
Ako nije trudnoca, mozda je razina prolaktina (koji regulira proizvodnju mlijeka) jos uvijek visoka, pa mozete i to provjeriti..
Ima li itko iskustva s mlijecnim iscjedkom iz dojke u sredini ciklusa. Menstruacija mi je prosla prije 10 dana, kasnila je dva dana al je dosla. Nedugo nakon su me grudi pocele boljeti kao pred menstruaciju i na stisak mi izlazi-mlijeko 😱. Jos uvijek me bole na dodir i pomalo su zabrinjavajuce otekle. Prestala sam dojiti ima 3 god. Cisto sumnjam da ima ikakve veze s tim.Da li je menstruacija bila kao i inace, iste kolicine, trajanja i sl? Mozda je u pitanju trudnoca.
Ako nije trudnoca, mozda je razina prolaktina (koji regulira proizvodnju mlijeka) jos uvijek visoka, pa mozete i to provjeriti..
Evo danas sam podigla nalaz prolaktina, sve u granicama normale, na ginekoloskom pregledu dolje sve u redu.. nisam pametna
Ima li itko iskustva s mlijecnim iscjedkom iz dojke u sredini ciklusa. Menstruacija mi je prosla prije 10 dana, kasnila je dva dana al je dosla. Nedugo nakon su me grudi pocele boljeti kao pred menstruaciju i na stisak mi izlazi-mlijeko 😱. Jos uvijek me bole na dodir i pomalo su zabrinjavajuce otekle. Prestala sam dojiti ima 3 god. Cisto sumnjam da ima ikakve veze s tim.Da li je menstruacija bila kao i inace, iste kolicine, trajanja i sl? Mozda je u pitanju trudnoca.
Ako nije trudnoca, mozda je razina prolaktina (koji regulira proizvodnju mlijeka) jos uvijek visoka, pa mozete i to provjeriti..Evo danas sam podigla nalaz prolaktina, sve u granicama normale, na ginekoloskom pregledu dolje sve u redu.. nisam pametna
Neki ljekovi mogu izazvati lucenje mlijeka, Risperdal (Risperidon) je npr. poznat po tome.
Ako nije trudnoca, mozda je razina prolaktina (koji regulira proizvodnju mlijeka) jos uvijek visoka, pa mozete i to provjeriti..Evo danas sam podigla nalaz prolaktina, sve u granicama normale, na ginekoloskom pregledu dolje sve u redu.. nisam pametnaNeki ljekovi mogu izazvati lucenje mlijeka, Risperdal (Risperidon) je npr. poznat po tome.
Ne znam do cega je,ne pijem ljekove nikakve
Dobila sam uputnicu za citologiju i ultrazvuk, ginekoloski je sve u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji