Bravo cure a i tata!!! I drago mi je čuti da ima još stručnih i divnih liječnika jer sve češće nailazim na neprofesionalne, nezainteresirane i bahate doktore.
Draga Renata, divne ste i ti i mala princeza! Zao mi je sto ste to morale proci, ali mi je drago da je to sve iza vas! Prekrasna ste mala obitelj :-*
Za druge cure koje brinu u vezi UZV-a kukova, svakako preporucam pregled obaviti privatno (pisala sam vec na nekoliko tema o tome) jer je pregled jako bitan i bitno ga je obaviti na vrijeme, a po nasim bolnicama liste cekanja za taj pregled su preduge. Ja sam rodila u 3. mj i kad sam zvala Klaicevu da nerucim dijete na UZV oni su tada narucivali za 9. mj. Mislim wtf??? Svakako pregled nastojte obaviti od 6. do 8. tj djetetova zivota.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Slazem se s ProudMomy. Vamo u Zadru nam je trebalo dobrih misec dana da nekoga uopce dobijemo na telefon u Biogradu za UZV. Ti u Klaicevoj nisu normalni, dijete vec u skolu krene dok se dobije termin. Zalosno sto nam je zdravstvo tako nazadno I neorganizirano.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji