'Da nismo otišli na ultrazvuk kukova, moja curica danas ne bi hodala'

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rhaea
    15. Listopad 2014. 11:19

Bravo cure a i tata!!! I drago mi  je čuti da ima još stručnih i divnih liječnika jer sve češće nailazim na neprofesionalne, nezainteresirane i bahate doktore.

renata6
    15. Listopad 2014. 12:07

Hvala cure, divne ste!

16. Listopad 2014. 10:26

Draga Renata, divne ste i ti i mala princeza! Zao mi je sto ste to morale proci, ali mi je drago da je to sve iza vas! Prekrasna ste mala obitelj :-*

Za druge cure koje brinu u vezi UZV-a kukova, svakako preporucam pregled obaviti privatno (pisala sam vec na nekoliko tema o tome) jer je pregled jako bitan i bitno ga je obaviti na vrijeme, a po nasim bolnicama liste cekanja za taj pregled su preduge. Ja sam rodila u 3. mj i kad sam zvala Klaicevu da nerucim dijete na UZV oni su tada narucivali za 9. mj. Mislim wtf??? Svakako pregled nastojte obaviti od 6. do 8. tj djetetova zivota.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

LuKi5
    16. Listopad 2014. 13:36

Slazem se s ProudMomy. Vamo u Zadru nam je trebalo dobrih misec dana da nekoga uopce dobijemo na telefon u Biogradu za UZV. Ti u Klaicevoj nisu normalni, dijete vec u skolu krene dok se dobije termin. Zalosno sto nam je zdravstvo tako nazadno I neorganizirano.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.