Da li je trudnoca moguca?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20

    Broj poruka: 396

    Prijavi adminu

    Drage zene moje.Moja menst bila redovna.Svaki mj dolazila 2 dana ranije i uvijek sam imala ono bolove pred menst.Proslu mj kasnila 3 dana s tim da su bolovi bili prisutni svo vrijeme.Medutim ovaj mjesec se desava nesto sto se nikad nije desilo.Naimr muz i ja radimo na bebi 5 mj s tim da on radi vani.I bio je kuci ld 30 do 3.11.
    Moje menst sad kadni 9 dana.5 dan kasnjenja test negativan.Simptoma dolaska skoro i nema.Eh prije 3 sata sam osjetila veliku bol u desnom jajniku nikad u zivotu me jajnici nisu zabolili lred dolazak menst.cak sam morala.ustat da to prode.Odem na wc na papiru kap krvi al cudne svjetla i samo kap kako sam se obrisala.Evo nosim ulozak vec 3h od.toga vise nema ni kapi krvi.Izludena sam.Jel moguca trudnoca unatoc negativnom testu?Jel bilo prerano za test?Da li se ovulacija mogla.desit poslije?
    I sad ta kap krvi kontala.sam evo je i opet nista nema ni boli niceg…Da li je neko imao iskustvo neko??

  • Avatar Lusy1990

    Lusy1990

    Broj poruka: 106

    Prijavi adminu

    Mozda sljedi menga a mozda i ne. Nadam se ovom drugom. Za nekih 3 dana ako ne dodje menga..  Test ponovo :) javi nam seeee 

    I dalje se nadamo mrvici

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.