Lijep pozdrav,
Imam bebu od 10 mj koja je pokupila pneumokoknu sepsu, sad smo jos na 2 antibiotika koje prima intravenozno, dr. nas savjetuje da ju cjepimo protiv pneumokoka, sto sam i sama htjela. Ima li netko iskustva sa cjepivom
Nadam se da je s bebom sad sve u redu.Ja sam zbog straha od istog odlucila cijepiti sina protiv pneumokoka a kako su mu u medjuvremenu dijagnosticirali autoimunu neutropeniju to mi je bio definitivan razlog za cijepljenje koje je proslo bez vecih problema, gotovo kao i 6 u 1 koja je bio primio do tada, jedino je lokalna oteklina bila malo veca.U svakom slucaju, podrzavam.
Nadam se da je s bebom sad sve u redu.Ja sam zbog straha od istog odlucila cijepiti sina protiv pneumokoka a kako su mu u medjuvremenu dijagnosticirali autoimunu neutropeniju to mi je bio definitivan razlog za cijepljenje koje je proslo bez vecih problema, gotovo kao i 6 u 1 koja je bio primio do tada, jedino je lokalna oteklina bila malo veca.U svakom slucaju, podrzavam.
S kojim je cijepivom cijepljen i u kojoj dobi?
Citala sam da ce vjerojatno prevenar 13 biti uvrsten u kalendar cijepljenja od 2019, zanima me koja mu je cijena? Htjela bi prije zime pocijepiti klince jer su krenuli u jaslice
S kojim je cijepivom cijepljen i u kojoj dobi?
Citala sam da ce vjerojatno prevenar 13 biti uvrsten u kalendar cijepljenja od 2019, zanima me koja mu je cijena? Htjela bi prije zime pocijepiti klince jer su krenuli u jaslice
Oko 500 kn jedna doza
Prevenar 13 je primio, prvu dozu s 8 a drugu s 10 mjeseci. Mi nismo platili nista, ne znam jel to s obzirom na njegovu dijagnozu (neutropeniju) ili je i inace besplatno kod nas.
Prevenar 13 je primio, prvu dozu s 8 a drugu s 10 mjeseci. Mi nismo platili nista, ne znam jel to s obzirom na njegovu dijagnozu (neutropeniju) ili je i inace besplatno kod nas.
Llamaface ... Samo da te pozdravim.....kako ste vas 2?
Heej, LittleG, bas sam nekidan iskopala staru grupu da vidim jel ima sta novog, al bas je rip 😂 jeste jos na fejsu?mi smo super, samo su noci postale nesto burnije u zadnje vrijeme,izgleda mu izbija 6 zubi odjednom 😶 a vi?
I mi smo dobro.... Evo na FB dijelimo iskustva... 2 klokanice naše su ovih dana ponovno postale mame... Daj pridruži se
Kak vas nadjem?ne kontam se jos bas najbolje, nemam vremena ceprkat
Ljetne klokanice 2017...tražiti će te neke podatke da te identificiraju naše admin... Ja najavim da dolaziš
Sortiraj odgovore
Najstariji