Nadam se da je s bebom sad sve u redu.Ja sam zbog straha od istog odlucila cijepiti sina protiv pneumokoka a kako su mu u medjuvremenu dijagnosticirali autoimunu neutropeniju to mi je bio definitivan razlog za cijepljenje koje je proslo bez vecih problema, gotovo kao i 6 u 1 koja je bio primio do tada, jedino je lokalna oteklina bila malo veca.U svakom slucaju, podrzavam.
Nadam se da je s bebom sad sve u redu.Ja sam zbog straha od istog odlucila cijepiti sina protiv pneumokoka a kako su mu u medjuvremenu dijagnosticirali autoimunu neutropeniju to mi je bio definitivan razlog za cijepljenje koje je proslo bez vecih problema, gotovo kao i 6 u 1 koja je bio primio do tada, jedino je lokalna oteklina bila malo veca.U svakom slucaju, podrzavam.
S kojim je cijepivom cijepljen i u kojoj dobi?
Citala sam da ce vjerojatno prevenar 13 biti uvrsten u kalendar cijepljenja od 2019, zanima me koja mu je cijena? Htjela bi prije zime pocijepiti klince jer su krenuli u jaslice
Nadam se da je s bebom sad sve u redu.Ja sam zbog straha od istog odlucila cijepiti sina protiv pneumokoka a kako su mu u medjuvremenu dijagnosticirali autoimunu neutropeniju to mi je bio definitivan razlog za cijepljenje koje je proslo bez vecih problema, gotovo kao i 6 u 1 koja je bio primio do tada, jedino je lokalna oteklina bila malo veca.U svakom slucaju, podrzavam.S kojim je cijepivom cijepljen i u kojoj dobi?
Citala sam da ce vjerojatno prevenar 13 biti uvrsten u kalendar cijepljenja od 2019, zanima me koja mu je cijena? Htjela bi prije zime pocijepiti klince jer su krenuli u jaslice
Oko 500 kn jedna doza
Prevenar 13 je primio, prvu dozu s 8 a drugu s 10 mjeseci. Mi nismo platili nista, ne znam jel to s obzirom na njegovu dijagnozu (neutropeniju) ili je i inace besplatno kod nas.
Citala sam da ce vjerojatno prevenar 13 biti uvrsten u kalendar cijepljenja od 2019, zanima me koja mu je cijena? Htjela bi prije zime pocijepiti klince jer su krenuli u jaslicePrevenar 13 je primio, prvu dozu s 8 a drugu s 10 mjeseci. Mi nismo platili nista, ne znam jel to s obzirom na njegovu dijagnozu (neutropeniju) ili je i inace besplatno kod nas.
Llamaface ... Samo da te pozdravim.....kako ste vas 2?
Sortiraj odgovore
Najstariji