Ovo je prestrašno za čitati a kamoli iskusiti Draga, drago mi je da ste bolje i da je sada sve u redu, stvarno ste prošli pakao ali evo izvukli ste se i prave ste hrabrice i ti i Matej a i ostatak obitelji.
Pravi borci.. Mama veliki hug, svaka čast ja sam se naježila čitajući samo.. Matej je pravi borac, i svi skupa su premedeni <3
url=https://lilypie.com]
Uff...Rasplakala sam se citajuci....Bas ste borci I neka vam je sa srecom...Lavic hrabri
14.06.2014. L ♥
Draga stvarno ste borci.Želim vam svu sreću u daljnjem odrastanju! Puno pusa Mateju
Pravi mali borac... ma ne mali, nego veliki borac!!! Srce mi se stegnulo kad sam čitala, ali mi je drago da ide na bolje... Bravo i samo hrabro naprijed
Ajme, kako težak početak. Jedva sam pročitala, suza suzu stiže. Sretno malom mišu i vama svima, pusa!
Žao mi je da ste sve to morali proći..Ne mogu ni zamislit kako vam je teško bilo. Matej je presladak, prava mala hrabrica! Držite se i sretno dalje!
Prestrašno!!! Želim vam svu sreću svijeta i jedan ogroman BRAVO svima na hrabrosti,strpljenju...ma na svemu!!! Sretno
5ra ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji