bolne bradavice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tina29

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ej curke imam jedno pitanje i zbilja se nadam utjesnom odgovoru….
    Ovak, imam curku od 4 mjeseca i dojim ju od prvog dana al posto nije pre zadovoljna s mojim mlijekom moram joj nadoknaditi s bočicom a i imam jako bolne bradavice :(((( …
    Naime prije tjedan dana pojavila mi se cudna ranica kraj bradavice , danas sam ju malo pritisnula i curila je žućkasta tekućina a nakon nje krv …
    Da li imam razloga za brigu???? 
    Hvala unaprijed :*

    Stella

  • Ada3

    Broj poruka: 54

    Prijavi adminu

    pozdrav!
    za ranicu ne znam sta da ti kazem, nisam se susrela s necim slicnim. mozda bi najbolje bilo da pitas ili patronaznu ili ginekologa ili mozda svoju obiteljsku doktoricu da ti malo pogleda. mozda nije nista ali obzirom da ima krvi i kao gnoja bolje da provjeris. 
    a bolne bradavice i ostecene sam imala i ja na pocetku dojenja, ali su bol i ranice prosle nakon par tj. tako su trebale i tebi i ne bi te trebale vise bolit obzirom da ti bebac ima 4 mj. mozda ti dobro ne uhvati bradavicu? te boli dok je dojis? osjecas nelagodu? ja sam ih poslije svakog podoja mazala istisnutim mlijekom i pustala da se osuse i onda bi obilno namazala babylove kremom za bradavice. visak sam brisala prije nego je cicala, iako pise da ne treba ali eto za svaki slucaj jesam. kada su ranice prestale nisam vise ni mazala. i nemoj ih prat sapunima nego samo vodom. nije lose ni da stavis hladne obloge prije podoja da bradavice malo ocvrsnu. meni su tako rekle sestre u rodilistu.     
    javi da li ti je bolje i sto ti je s ranicom!

  • Avatar reina2731

    reina2731

    Broj poruka: 46

    Prijavi adminu

    Ja sam imala ragade svaki mjesec u vrijeme plodnih dana, imala sam mengu redovito i dojila sam 13,5mj. Bočica mi nikad nije bila opcija. 

    Namažeš bradavice svojim mlijekom i čim više na izvolte, luftaj ih.

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga tina, možete se uključiti u već otvorenu raspravu Upala dojki kod dojenja: https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/upala-dojki-kod-dojenja-202 [klokanica.24sata.hr]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.